2777
2789

دارم یه کتاب ارزشمند رو برا خودم وشما خلاصه میکنم

اسم کتاب اول عاشق خودت باش

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم....

اگه تاپیک جنسی یا سطح پایینی بود تا الان یه ۴ ص میرفت جلو

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
داشتم میخوندمممنون میشم بقیشم بذاری♥

تا الان ۳۰ صفحه خوندم

تاپیک قبلیم هم هست

😍

یاد کتابای ریچل هالیس افتادم ک انگیزشیه و برا خانوما مینویسه اونم آخر هر داستانش همچین نتیجه گیریایی ...

منم آخر هر مطالعه ای نتیجه گیری میکنم

اینطوری خیلی بهتره

نمیدونم چرا من کلا با کتابای انگیزشی اصلا انگیزه نمیگیرم فقط میخونمش همون موقع یادم میره

عمیق نمیخونی...

شده حتی یه ص بخونی اما درست بخونی،بهشون فکر کنی،عمل کنی،اون موقعه اس که حس لذت رو لمس میکنی ویادت میمونه