2777
2789

هنوز عقدیم درست بهم اهمیت نمیده ی بحثی بینمون پیش اومد تقصیر همسرمه 

همیشه وقتی گفتم میرم و ترکت میکنم نرفتم میفهمه نمیرم براهمین براش مهم نیست

فردا حلقمو بزارم خونشون و برم؟؟؟؟

برم خونمون ی چند روز ن بهش زنگ ب بزنم ن چیز ديگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا منطقی صحبت نمیکنی؟ این روش ها کوتاه مدت جواب میده دنبال درمان رابطتون باشید

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

آره، همین کار رو بکن، ولی همسرت هم تغییر چندانی نمیکنه و بدتر هم ممکنه بشه

قلقش رو بدست بیار. حتی میتونی از نیروهای امدادی مشترک بین خودت و همسرت کمک بگیری

زندگی بدون نهنگ ممکن نیست (اینهنگ)

اگ آبجی کوچیک داری بهش بگو ب نامزدم زنگ بزن و الکی بگو ک مریم ینی تو داره گریه میکنه و ب بابامو اینا میگه من طلاق میخوام .داداش جریان جیه تو و خواهرم سر چی دعواتون شده خواهرم اصلا حالش خوب نیست ...ببین چی میگه

این روش الان جواب بده ده سال دیگه عادی نمیشه براش! 

تودعواها توبحث هاتون سعی کنیدحرف بزنید این کارافایده نداره... 

سیزده ساله باشوهرمم فقط یکبارقهرکردم رفتم خونه مادرم وبقیه فهمیدن... 

اصلانذاربقیه بفهمن دخالت کن 

بین خودتون حل کنیدباب کن بین تون تو بدترین حالت دعوا جلوبقیه باهم حرف بزنید این باعث میشه شوهرت بین خودتون وبقیه فرقی بگذاره

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
واقعا

اره ب خدا

نامزد من دعوا کردییم چرت و پرت گفت دو روز جوابشو ندادم زنگ زد

گفتم بیا چمدون و کادو و حلقه رو بگیر گمشو از جلو چشمام عزیزم

گفت ۵ مین دیگه پایینم بیار

گفتم اوکی قطع کرد

فهمید واقعا جدیم

پشت سر هم زنگ زد

به مامانم زنگ زد زن دایی من به شوخی گفتم بهش این فک میکنه جدی میگم تا ۳ صبح جلو درمون وایساد‌مرتیکه دو هفته ام ندیدمش

بعدش اشتی کردم😂😂😂