2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان خوب شدی

آره عزیزم

آنزیم های کبدتو چک کردی؟

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

اره گلمال ما ارثیه

ما هم تو ارثمون هست 

بازم هر طور شده یه رژیم ضد حساسیت بگیر سفت و سخت رعایت کن تا اون ماده ی حساسیت زا از خونت پاک بشه خیلی تاثیر داره 

من به مواد نگهدارنده حساسیت پیدا کرده بودم حالا فکر کن هررر چی می خوریم مواد نگهدارنده داره دیگه🤦‍♀

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

ما هم تو ارثمون هست بازم هر طور شده یه رژیم ضد حساسیت بگیر سفت و سخت رعایت کن تا اون ماده ی حساسیت ز ...

اخ اخ خیلی سخته ببین میکنم کلا فلفل میدونی چن ساله نخوردج

من ی مدت تو خوردن گرمی زیاده روی کردم الان دیگ اینجوری میشم

الان سرشب مور خوردم باز عود کرد

آنیلیام

حی نفس تنگیم میکنی

تنگی نفس بر اثر کهیر خیلی خطرناک مراقب باش