آشفتگی_های_جهانم مدیر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1474 عنوان چجوری بگم برام نت بزنه 🤔🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 21 پست دوستان من توی جمله بندیم مشکل دارم متاسفانه دستوری میشه یا عصبانی 😂🤦(بگم راستی عزیزم نتم تموم شده الان پیامکش اومدلطفا بزنی ) همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته امروز | 04:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_bold_style عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 4105 آره حالا نت نیاز نیست بنظرمبازم میل خودته ولی فکر میکنم فعلا نیاز نیست ازش بخوای •●{~♡~}●• من
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 2400 نامزدم عقدیم پایدار باشین قشنگم بگو عشقم نتم تموم شده میتونی برام بزنی؟ مرسی یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀سخت ترین کار دنیا دوست داشتنه کسیه که دوست نداره.💔🙃
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1474 با شوهرت تعارف داری؟بگو عزیزم نتم تموم شد زودی شارژم کن بوس بهت آخه تازه عقد کردیم منم یکم خشنم گفتم دستوری نباشه حمام😂🤦مرسی همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 52511 آخه تازه عقد کردیم منم یکم خشنم گفتم دستوری نباشه حمام😂🤦مرسی آخی خوشبخت شین عزیزم💗 ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه ی هنر دور از تو اندیشه ی بدان پاینده مانی تو جاودان #پاینده_ایران👑💙👑
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1474 حالا نت نیاز نیست بنظرمبازم میل خودته ولی فکر میکنم فعلا نیاز نیست ازش بخوای خب آخه به مامان بابام بگم میگن چرا به شوهرت نمیگی😕 همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته
_bold_style عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 4105 خب آخه به مامان بابام بگم میگن چرا به شوهرت نمیگی😕 آها خودت حقوق نداری پس بگو •●{~♡~}●• من
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1474 آها خودت حقوق نداری پس بگو نه بابا ۱۸سالمهاگه داشتم برا نت و شارژ نمیگفتم همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته