2777
2789
عنوان

چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 112 پست
عمموحشتناک از آدم و موقعیت خودش سواستفاده میکنهحریصه. دلش همه چی میخواد کافیه یه رژ ببینه یه آه کشدا ...

خب قطع ارتباژ کن با این ادمه سمی چقدر پروعه ببخشید اینطوری میگم 

ولی واقعا ارزششو نداره 

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀سخت ترین کار دنیا دوست داشتنه کسیه که دوست نداره.💔🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا امیدوارم تاوان اشکهای منو بچم خودش وخاندانش پس بدن

میده شک نکن. به چشم خودم دیدم

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            
عمموحشتناک از آدم و موقعیت خودش سواستفاده میکنهحریصه. دلش همه چی میخواد کافیه یه رژ ببینه یه آه کشدا ...

هرچی کمتر رفت و امد کنین بهتره اگه اونم سو استفاده میکنه

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀سخت ترین کار دنیا دوست داشتنه کسیه که دوست نداره.💔🙃

عشقم برا اونا اهمیتی ندارد اصلا بهش فکرم نمیکنن که ناراحت شی

دقیقا

تاپیک قبلیم گفتم چی شده. عمم وسیلمو دزدید آخر شب گفت برداشتمش درحالیکه نیازمه دیگه هم نمیتونم بخرم

اونوقت من وقتی برم خونشون دلم نمیاد یه لقمه نون بخورم میگم نکنه دیگه نداشته باشن واسه خودشون بمونه

بعد این پررو پررو میخنده و احساس زرنگی میکنه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            
خب قطع ارتباژ کن با این ادمه سمی چقدر پروعه ببخشید اینطوری میگم ولی واقعا ارزششو نداره

دلم میخواد ولی نمیشه واقعا. خیلی آدم بدبختیه همه بخاطر همین میگن گناه داره مثلا مامانم میگفت ولش کن گناه داره

در حالیکه من واقعا ازش انرژی منفی میگیرم. زمانی که وضعم خوب بوذ همش میومد خونم از ته دل آه میکشید میگفت چرا وضع تو اینجوره و من اینقد بدبختم. تا الانم که بدبخت شدم همه چیم رفت باز هم چشمش دنبال همه چیمه. هم میگه خوشبحالت فلانی فلونی درحالبکه از لحاظ روحی داغونم

واقعا هم اعتقاد دارم یکی از دلایل بدبخت شدنم انرژی منفی اطرافیانم بخصوص آه حسرت این آدمه 

ادمممم مریض میشه انقد دیر بخوابه چند شبه خوایم نابود شده

واقعا دارم دیوونه میشم از فکر و خیال بعید میدونم خوابم ببره

دلم میخواد ولی نمیشه واقعا. خیلی آدم بدبختیه همه بخاطر همین میگن گناه داره مثلا مامانم میگفت ولش کن ...

وااای چقدر رو مم 

به مامانت بگو خب 

بعدم وسایلتو نگه دار خواست ببره بدون تعارف نزار