2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر برو و ی نوار مغزی بگیر منم استرسیم در حال درمانم خیلی بهتر شدم

من خیلی شدیدم همه علاعم میگیرم یه رانندگی یه کلاس یه مهمان همه چی استرس وعلاعم برام میاره با پرانول فقط کمی کم شده اونم قطع بشه همونم

همینکه موفق شدین و صاحب شغل و مستقل شدین و نتیجه ی زحماتش رو میبینه براش بهترین کادو هست من بجای مام ...

مرسی واقعا باعث شدید دلم آروم بگیره خدا خیرتون بده امروز بدترین اتفاق افتاد خیلی دلم گرفته بود  لطف دارید مامانمم همیشه همینو میگه فکر کردم برای اینکه ما چیزی نگیریم و ... میگه الان که مشا گفتید فکر کنم واقعا همچین احساسی داره🥺💖

از قلب پاکتون هست  💖

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
صد درصد یه حلقه خیلی نازک و کم وزن هم مامانی خوشحال میکنه

پس خداروشکر ، مرسی ‌.

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
مشکل اینجاس نمتونم مشکلمو ب زبان بیارم به عمر توخودم ربختم

مدیتیشن کن 

من کل زندگیم با اضطراب و استرس گذشت 

وسواس فکری شدید گرفتم 

اگه می‌دیدی چندماه پیش تو چه حالی بودم 

با مدیتیشن چندماهه آرومم 

رفته رفته تاثیری رو من گذاشت که الان کوه هم تکونم نمیده

خجالت میکشم برم دکتر بخصوص که نمخام شوهرم بفهمه.چ دکتری برم

مغز و اعصاب خودت تنها برو بگو نوار مغزی میخام بگیرم همونجا تو مطب ازت میگیرن هزینشم تقریبا یه تومن هست دارو بهت میده رو ب راه میشی 

من خیلی شدیدم همه علاعم میگیرم یه رانندگی یه کلاس یه مهمان همه چی استرس وعلاعم برام میاره با پرانول ...

منم پرانول و دپاکین میخورم فقط و فقط وقتایی ک سرکار میرم یا تو محیط دوستانه یا جایی دعوت میشم یا مهمون دارم خودم تنها باشم اوکیم