2777
2789
عنوان

خیلی اعصابم خورد شده بخدا

72 بازدید | 8 پست

بچه ها من ۲۶ سالمه و برادرم بزرگتر از منه و همیشه منو اذیت میکنه و به من توهین میکنه 

حالا امشبم یه دعوای بدی راه انداخت و میخواست من رو از خونه بیرون کنه

اخه ما خونمون ۲ طبقه است یعنی ۲ طبقه برای خودمونه

اون طبقه پایین زندگی میکنه

من و پدر و مادرم بالا

اون مجردی واسه خودش پایین زندگی میکنه

بعد چند وقت بود که میگفت شما که طبقه بالا هستید آب رو که باز میکنید آب به طبقه پایین نمیرسه و از این حرفا

بعد ما رفتیم با خرج خودمون نزدیک ۳۰ میلیون پول منبع و پمپ آب دادیم

بعد که منبع رو گذاشتیم

الان باز میگه شما ‌که آب رو باز میکنید آب به پایین نمیرسه

بعد امشب گفت من از ساعت ۱۰ تا ۱۱ میرم حموم هیچکس این ساعت آب رو باز نکنه

بعد ما هم گفتیم باشه

بعد یهو ساعت ۱۱و خورده ای زنگ زد دعوا و داد و بیداد کرد گفت اون خواهره عوضیه من رفته آب رو باز کرده

اینو وردارین از اینجا ببرید

اصلا بخدا تا الان نتونستم بخوابم

واقعا حالم بده

منم نمیدونم چکار کنم

میخوام صبح زنگ بزنم اورژانس اجتماعی بخدا

دیگه خسته شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماره داداشتو بده فحشش بدم دلم پره

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

ببخشید اعتیاد نداره؟لعنت به اون پدرمادری که توان کنترل بچشون ندارن من درکت میکنم یه داداش عوضی دارم حامله بودم رفتم خونه مامانم با مامان دعوا گرفت که برو خونه خودت تو حاملگی مامان نیومدی احمق بیشرف حالم ازش بهم میخوره کثافت...بخشید بچه ها اخه حالم بدشد یادش افتادم بگردم برای دلت دختر میفهممت ظلم برادر چقد بده...لعنت بهش...

خاک تو سرش بگو تو باید زن بگیری گمشی بری مارو راحت کنی

منم یدونه ازینا داشتم خدا نصیب گرگ بیابون نکنه  خدارو صدهزار مرتیه شکر ازدواج کردیم دوتانون دیگه همو نمیبینیم

هنوزم از من طلبکاره سلام علیکم نداریم

برادر برای بعضیا نعمت بود برای ما جز شر چیزی نداشت هنوزم میگم خدا لعتتش کنه چقد اذیتم میکرد چقدر اظطراب بجونم مینداخت اعتماد بنفسمو داغون کرده بود انقدررررر خاطره تلخ برام ساخت از خونه پدری ک الانم دلم نمیخواد پامو بذارم تو اون خونه

خدا صبرت بده عزیزم و یه بخت خووب

خاک تو سرش بگو تو باید زن بگیری گمشی بری مارو راحت کنیمنم یدونه ازینا داشتم خدا نصیب گرگ بیابون نکنه ...

الهی امین من دلم برات دعا کردم یه شوهر اقا گیرت بیاد یکی که هواتو داشته باشه در کل 

ببخشید اعتیاد نداره؟لعنت به اون پدرمادری که توان کنترل بچشون ندارن من درکت میکنم یه داداش عوضی دارم ...

نه عزیزم اعتیاد نداره

ولی اصلا از بچگی با من بد بود

الانم‌که دیگه بد و بدتر شده

واقعا ناراحتم خیلی