2777
2789

یکی از اشناهای شوهرم ۵ سالیه میشه ک رفته شهر دور واسه کار این خانم با شوهرش نرفته شوهره اصرار کرده خانم گفته میخام بمونم پیش بچه هام ( بچه هاش همشون متاهلن ) حالا خبر اومده آقاهه زن گرفته اونجا، مرد مسنیه فک کنم ۵۰ سال رو داره ، حالا شوهرم اومده با اب تاب واسم تعریف میکنه بش گفتم چ دفاعی هم میکنی ازش! اونم گف معلومه ک دفاع میکنم ! خانوم شوهرشو ول کرده ن ی سال ن دوسال بالاخره مرده نیاز داره ب زن و...خیلی بهم برخورد و دلم شکست گریه کردم باردارم اصلا مراعات منو نمیکنه دید ناراحت شدم گف تو چته من ک چیزی نگفتم تو حساسی مگه من میخام همچین کاری کنم ک تو گریه میکنی و... وقتی ازش دفاع میکنه یعنی ازش برمیاد همچین کاری😭دیشب تا ساعت ۴ گریه میکردم الانم باهاش حرف نمیزنم چون بهم گف حتما زن گرفته ازش استفاده کنه ن مث تو ک بدرد نخوری،راستش من از رابطه متنفرم و فراریم کلا خیلی وقتا پسش میزنم و شاکیه ازم خودمم نمیدونم چ مرگمه😔شوهرمم کارش طوریه ک واسه شام خونه نیس صاحبکارش رفته شهرشون و خونشو ک نزدیک محل کارشوهرمه گفتع میتونید برید اونجا من ۲ سال رفتم و شام میپختم و میبردم اما این سری فقط نرفتم چون نمیتونم هی وسایل جا ب جا کنم و اونجا تنهام البته نزدیک خونمونه دور نیس، حس میکنم ب در گف ک دیوار بشنوه😔

اول که مرد حق نداره تا قبل از جدا شدن رسمی به زنش خ یانت کنه 

دوم اینکه اره واقعا مشکل از تو هم هست که از رابطه فراری

اگه بخاطر بارداریت از رابطه فراری هستی خب با روش های دیگه شوهرتو راضی کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا از رابطه فراری یکی از مهمترین مسائل تو زندگی واقن رابطس

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

دایورت کن عزیزم این دفم اومد سمتت بگو اونطوری گفتی دیگه کلا از رابطه زده شدم….. همون یذره حسم ندارم

بدونه با  این حرفا و تحقیرا اون نتیجه ک میخوادو نمیگیره…..

شمام حساسیتتو کمتر کن ینی چی از رابطه فراریم؟ بچه بیاد میخوای چکار کنی ک خستگی ام هست؟؟؟ رو خودت کار کن یکم بیشتر ب رابطه بها بده

البته بعد ازینکه سر این حرفش ادبش کردی….

ن کلا اینطوریم

پس چرا ازدواج کردی؟

زندگی که را بطه زناشوییش اینجور باشه هرگز به سرانجام نمیرسه و بالاخره مَرد یه روز خسته میشه یا میره توسط بقیه نیازشو برطرف میکنه(که این اشتباهه باید اول طلاق بگیره بعد)

یا اینکه میره زنشو طلاق میده

این قضیه هم واسه مرد صدق میکنه هم زن

پس چرا ازدواج کردی؟زندگی که را بطه زناشوییش اینجور باشه هرگز به سرانجام نمیرسه و بالاخره مَرد یه روز ...

مجبور شدم

اولا بهتر بودم الان افتضاح شدم ی سالم نداشتع باشیم برام مهم نیس از خدامه