بچه ها من دوتا دوست دارم که باهم دوستن. یکی از دوستام به من گفت که اون یکی پشت سرت اینو گفته ولی بهش نگو من بهت گفتم. حالا حرف بدی هم نبود اصلا ولی من خیلی عصبی شدم نتونستم جلو خودمو بگیرم و پیام دادم گفتم ک چرا اینو پشت سرم گفتی و فلانی اومد به من گفت. حالا اونم پیام داده با اون کلی دعوا ک من به تو یه حرفی زدم چرا دهن لقی کردی رفتی بهش گفتی(به من یعنی)
اون دوستمم حالش بد شده گریه میکنه و ناراحته ک رابطشون بهم خورده چون خیلی وابسته بوده. منم حق دارم خب عصبی شدم ولی الان به ضرر اونی شد ک اومد بهم گفت🥲
اگه دوستت واقعی بود پشت سرت حرف نمیزد اون یکیم میزو دهنش نه ک بیاد بزاره کف دستت
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!