❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
راستش من برای خواهرشوهرم ازی شیخ ی دعایی گرفتم ک ازدواج کنه نمیدونم اثرمیزاره یانه دعاکنید بختش بازب ...
شاغله؟ تو اجتماع هس؟
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره عزیزم پرستاره خیلی هم دخترخوبیه ولی نمیدونم چراخاستگارنداره
شاید دنبال خیلی خفنش میگرده
البته میفهمم چی میگه واقعا من خودم برا خودم در عجبم یه خواستگار همسطح خودم ندارم
شاید دنبال خیلی خفنش میگردهالبته میفهمم چی میگه واقعا من خودم برا خودم در عجبم یه خواستگار همسطح خو ...
نه زیاد توقعاتش بالانیس من براش یکیو انتخاب کردم هم خودش راضیه هم پسره. پسره هم المانه قراربود همچی سریع اکی بشی یهویی کلی مشکلات سرپسره اومد فعلا درگیر شده بدبخت..انشالله شماهم ب مراد دلتون برسید وخوشبخت بشین🌷