2777
2789
عنوان

اینکه سنت کمتر از خودت نشون بده خوبه همیشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 28 پست
اها مگه میشه قد ۱۶۵ بلند نشون نده ؟ منکه هم قدم هم وزنم ازت کمتره ولی زیاد فکرشونکن مهم نیس اونقدرا ...

آره من قدم بلنده نمیدونم چرا دوستام تعجب کردن خیلی ناراحت شدم فک کردن دروغ گفتم قدمو .. منم واقعا متعجم که چرا اینطوری گفتن .. میگن چون ریز جثه ای و سرشونه نداری قدت کوتاه دیده میشه اینم شانس من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه همیشه خوب نیست فقط بعضی وقتا خوبه

مثلا برای من همیشه پسرای کوچیکتر از خودم از من خوششون اومده و فکر کردن من سنم کمه، و خیلی از این موضوع ناراحتم

یا اینکه اگه منو نشناسن منو بچه حساب میکنن 

🍫🍭🔮💖💕
ایشالا ک قبولی منتظر تاپیک قبولیت هستم

فداتشم قشنگ خنده به لبم آوردی 😍😍💕💕💕 

ان شاالله که ده برابر این حس خوبی که به من منتقل کردی برگرده به خودت عزیزم ، با آرزوی موفقیت 😘😘 

برام دعا کن عزیزم 😘😘🌷🌷🌷 

آره من قدم بلنده نمیدونم چرا دوستام تعجب کردن خیلی ناراحت شدم فک کردن دروغ گفتم قدمو .. منم واقعا مت ...

چی بگم 

پس با دکتر تغذیه سعی کن پرتر شی وزن بگیری باید حداقل ۵۵،  نرمالش ۶۰ کیلو باشی نسبت ب قدت

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

وای چقدر حرف دلمو زدی 

منم ۳۲ سالمه قدم ۱۶۵ با وزن ۵۷ 

دوتابچه دارم ولی همه منو با خواهر پسر اولم اشتباه میگیرن 

به پسرم میگن به خواهرت بگو فلان...🤦‍♀️😔خیلی بده درکت میکنم 

اسی برنامه بشقاب نصب کن هرچی کالری مصرف میکنی بزن بیشتر کالری مصرف کن یکم چاق میشی

درسته .. خیلی کمبود وزن دارم وزنم ثابته دریغ از ذره ای زیاد شدن

خونوادگی لاغرید یا فقط تو اینجوری؟ 

اگه فقط تویی ک بعدا درست میشی

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .