2777
2789

هر موقع شوهرم نیست همش ازش بد میگه

یکم پیش بهم گفت اخه بدبخت عاشق چیه این شدی

واقعا دلم میگیره همش میگه ازش راضی نیستم

خیلی ناراحتم همش میرم تو فکر بعد میگه چرا تو فکری چرا حوصله نداری نمیدونن ک من انتظارم از ازدواج این نبود

شوهرم حتی حاضر نمیشه بیاد تو جمع ما میگه هیچکدوم رو ندیدم تا حالا خجالت میکشم یهو بیام 

خستم کرده دارم سرد میشم کم کم «یماهه عقدیم»

Nail artist 🤍  

حرفاشو نادیده بگیر  خجالتشم به مرور رفع میشه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نزار تاثیر بزاره الکی الکی خراب نکن زندگیتو چرا اینجوری میگه اخه😐🤦🏻‍♀️

همش میگه ازش راضی نیستم و اینا

منم حساسم رو اینچیزا میگم دعای خیر پدر مادر خیلی خوبه پشت سر زندگی آدم باشه

ولی پدرشوهرم خیلی گلایه میکنه همششش بدشو میگه😖خیلی سرد شدم احساس میکنم یجوریم

Nail artist 🤍  

اخه اونروز ک شب یلداس دعوتمون کردن نمیاد میگه هیچ کدوم رو تا حالا ندیدم نمیشناسم

والا با این پدر منم بودم اعتماد به نفس نداشتم . تو با شوخی و خنده و خوشحالی راهیش کن سعی کن بهش خوش بگذره و راحت باشه اونجا

چون دوستش نداری عاشقش نیستی. من که نمیشناسم ولی بعضیا هم از حسودی بد یکی رو میگن. حسودی به خودش یا ...

۶ سال رابطه عاشقانه داشتیم چجوری دوسش ندارم

این حرفای پدرشوهرم و کارای شوهرم ک میگه خجالت میکشم نمیام تو جمع شما روانیم کرده

Nail artist 🤍  

والا با این پدر منم بودم اعتماد به نفس نداشتم . تو با شوخی و خنده و خوشحالی راهیش کن سعی کن بهش خوش ...

نمیاد

اصلا

با زبون خوش گفتم خانوادش گفتن برو

حرفش یک کلمه اس نمیام😭

Nail artist 🤍