دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیدونم دادن این شماره درست باشع یا نه، یه درصد فکر کنم شاید پولی که به نایب میدادم خدای نکرده نایب قابل اعتماد نبوده و حاجت من همینجوری براورده شد مدیون شما میشم. ولی مراقبه ای که در طول این چله داستم که گناه نکنم انقدری بود که من حتی عکس پروفایلمم برداشتم چون پروفم یکم ارایش داست
حاجتم ازدواج با کسی بود که دوسش داشتم. اواخر چله خواب عجیبی دیدم که یه نفر برام یه پارچه سبز متبرک از کربلا اورده بود و میگفت اگه اینو بندازی رو سرت ازدواج میکنی. من تو خواب متوجه شدم منطورش اینه به اونب میخوای نمیرسی اما نگران نباش و مشکل ازدواجت حل میشه و ازدواج میکنی. خیلی غصه خوردم. چند روز بعد رابطمون کات شد. چند وقت بعد یه نفر واقعا برام یه پارچه سبز متبرک آورد که این خودش واسه من شد نشونه. الان با یه نفر مناسب تر نامزد کردم
شماره نایب تو میدی خواهش میکنم چون خیلی حالم خرابه خیلی
یه آقای سید حبیب زاده بودن خیلی معروف هم هستن، ایشون خودشون خیلی به این چله معتقدن و خواهرشون نایب میگیرن. تلگرام سرچ کن ببین پیدا میکنی کانتلشون رو، فکر کنم کانالش دوست داران آیت الله حق شناس بود