2777
2789

؟ من الان می‌خوام جهیزیه بخرم اولویت را بذارم کارآمد بودن اون وسیله یا نظر بقیه که بگن جهیزیه ش خوب نبود و اینا؟ چون به هر حال دوست ندارم خانواده شوهرم بعدا پیش خودشون بگن جهیزیه ش خوب نبود‌. دوست دارم آبرومندانه باشه. ما می‌خوایم همه چی بخریم و کامل جهیزیه میدیم ولی مارک ایرانی باشه میگن جهیزیه ش خوب نبود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی همت وسایلو میخری نه نمیگنالان اکثرا ایرانی میخرن

تا چند سال پیش هر کی ایرانی می‌خرید میگفتن جهیزیه ش خوب نبود و کلی حرف پشتش بود. الان دیگه اون جوری نیس؟ دوست ندارم حرف پشتم باشه

مهم نباشه برات خونه ی توئه

من ۶ساله ازدواج کردم

چرخ گوشت

ساندویچ ساز

پلوپز

آب مرکبات گیر

حتی کارتونشون باز نشده همونطوری تو کمد افتادن. همیشه میگم کاش اینقدر بابامو بابت خرید جهاز اذیت نمیکردم

ببین چیا لازم داری همونا رو بخر. ادمی ک بخواد حرف بزنه کل خونه رو طلا بگیری هم حرف میزنه

تا چند سال پیش هر کی ایرانی می‌خرید میگفتن جهیزیه ش خوب نبود و کلی حرف پشتش بود. الان دیگه اون جوری ...

نه چون هیلی گرون شده همه چی

ولی اون چیزایی که خیلز کاربردینو خارجی جنس خوب بخر که بیشتر برات کار کنن و بقیه هم بپسندن

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

اخه میگن خارجی نخرید قطعاتش نیست وگرنه می‌خوام ال جی بخرم

نمیدونم، حالا هر کی یه نظری داره

من اینطوری کردم خودم، خراب نشدن فعلا ببینم قطعات پیدا میشه یا نه، 

و اینکه رسم ما اینه سه قلمو دوماد میخره 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

تا چند سال پیش هر کی ایرانی می‌خرید میگفتن جهیزیه ش خوب نبود و کلی حرف پشتش بود. الان دیگه اون جوری ...

به حرف هیچ کس اهمیت نده، جنس ایرانی هم می خری تحقیق کن یه جنس خوب بخری که دو روز دیگه خراب نشه