2777
2789
عنوان

از باسلام خرید کردم ولی سفارشم اصلا تطابق نداره بیاین عکسشو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 46 پست
چقدر باهاتون حساب کرد کش گل گلیارو؟

پیکسلا رو دونه‌ای ۷ کش موهارو سه تومن چون تعداد عمده‌اس برای کادو مدرسه حدود پونصد درمیاد برام ولی من حاضرم پول کش‌ها رو بدم حداقل کشا رو عوض کنه

عزیزم من نصفشو به کارتش زدم گفت بقیشم بزن فردا پست کنم برات گفتم اول عکس بده که اینو فرستاد

اها یعنی هنوز برات نفرستاده؟

اینجوری کارت راحته، بهش پیام بده و محترمانه بگو که منصرف شدی از خرید، اون مبلغی که واریز کردی بزنه به حسابت شماره کارتت 

فکر کردم واست ارسال کرده چون اینجوری دردسره باید بری پستش کنی برگرده شهرشون و ...

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم حرفیه پس بهش میگم اصلاح کن بفرستاول اینکه کش‌ها رو عوض کنه حتی هزینه کش هم خودم میدم چون هزار ت ...

نه. هزینه اضافه نده. باقی پولشم نده!! بگو هر وقت همونی که برات سفارش دادم فرستادی، پولتو پرداخت میکنم.

دارا مستقیم ریختی به حسابش؟ چرا برا خود با سلام پراخت نکردی؟

وا گفتی اولی رو میخوام ؟؟؟؟ دومی رو درست گرده؟؟؟؟گفتی همین مدل و همین رنگ؟؟؟؟حالا مدل یه چیزی ولی رن ...

اره والا اول گفتم بهش طبق سلیقه خودت رنگو انتخاب کن بعد این عکسو فرستادم گفتم میشه رنگ و مدل مثل این افتابگردون باشه ؟

چون هنوز کارو شروع نکرده بود گفت باشه 

شماره کارتت رو بده و اسم صاحب کارت یعنی خودت 

معمولا غرفه دارا توو باسلام خوبن و حرف گوش کن😂 چون اینجوری میشه زنگ زد به پشتیبانی و غرفه شونو تعطیل کرد 

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

پیکسلا رو دونه‌ای ۷ کش موهارو سه تومن چون تعداد عمده‌اس برای کادو مدرسه حدود پونصد درمیاد برام ولی م ...

قفلی زدم رو قیمت کش 😬واقعا چرا اینقدر به من گرون دادن مثل کش شما برای انلاین شاپم خریدم هر پنج رنک با لیبلش ۹ هزار حساب کرد

به نظر من کش ها اصلا قشنگ نیستن. ببخشیدا ولی افتضاحن!!حتما پسش بده، میدونی شاید برات خیلی اهمیت نداش ...

برای منم اهمیت داره بالاخره دوس دارم یه گیفت تر تمیز بدم به بچه‌های کلاس دخترم بعد چون تعداد بالا بود نزدیک پونصد برام نشست

اها یعنی هنوز برات نفرستاده؟اینجوری کارت راحته، بهش پیام بده و محترمانه بگو که منصرف شدی از خرید، او ...

حالا نمیخوام پسشم بدم ولی رنگا رو اصلاح کنه و‌ کش هم با هزینه خودم تعویض کنه

اره والا اول گفتم بهش طبق سلیقه خودت رنگو انتخاب کن بعد این عکسو فرستادم گفتم میشه رنگ و مدل مثل این ...

من جات بودم کامل زنگ میزدم بهش میگفتم من برات عکس فرستادم گفتم عین این هزینشم دارم میدم شما توجه نکردی 

اما حالا که شده قبول میکنم 

اما فکر نکن همه مثل منن خیلی ها نمیپذیرن و ضرر مالی میشه برات 

البته اگه خیلی بزات اهمیت نداره اینکارو کن 

اگه یه کادو مهم و حیاتی هست که خودت میدونی عزیزم

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
حالا نمیخوام پسشم بدم ولی رنگا رو اصلاح کنه و‌ کش هم با هزینه خودم تعویض کنه

بهش بگو ببین قبول میکنه 

نه. هزینه اضافه نده. باقی پولشم نده!! بگو هر وقت همونی که برات سفارش دادم فرستادی، پولتو پرداخت میکن ...

بخاطر هزینه پست چون موقع ثبت سفارش هزینه پست خیلی بالا درمیومد چون کالا خورد خورد بود گفت بزن کارتم هزینه پستو کم میکنم ازش حالا نصفشو ندادم خوب شد قبل تسویه گفتم عکس بفرست