2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز یواش یواش مناسبت های خودمون داره میرسه موج نفرت شروع شده ولی اکثریت کسایی که متنفرن از یلدا و نو ...

بعضی ها مناسبات غربی دوست دارن و بهش عشق می ورزن 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
ول کن بابا یلدا چیه دیگه من اصلا اعتقادی ب این مراسمای مسخره ک هزززار تا حرف و حدیثم اخر توش در میاد ...

من دلم دور همی صمیمی و بی دغدغه میخواد وگرنه اصل یلدا اهمیتی نداره برام

ماهم امسال یلدا نداریم مامانم نیست ک دور هم جمع مون کنه برامون غذاهای رنگارنگ بپزه ناز مونو بکشه من ...

وای عزیز دلم بمیرم برات .خدا بیامرزه مادرتو ابجی گلم .غصه نخور قسمت مون این بوده .من منشا همه دردام بی مادریه .ببین تنها نیستی💔💔💔💔

وای عزیز دلم بمیرم برات .خدا بیامرزه مادرتو ابجی گلم .غصه نخور قسمت مون این بوده .من منشا همه دردام ...

زنده باشی ممنونم عزیزم. ان شاءالله هر جا هستی خوشبخت باشی و آرامش داشته باشی

عزیزم بحث من اصلا خود مناسبت نیست درد من بی پناهی و بی کسی هست که هیچکسو ندارم تو یلدا برم کنارش

ما هم خانواده سه نفر هستم همه فامیل اردبیل هستن برای خودمون میگیرم اینقدر  خوشگل درست می کنم  تعریف کردام خاله ام گفت عکس بده دادم گفت راست میگی 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤