2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سهام عدالت یکبار در سال واریز میشه اونم چند روز قبل از عید نوروزه تموم شد و رفت

نه واسه شب یلدا هم واریز کردن هر سال

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

در واقع شرکت‌ سپرده‌گذاری مرکزی و به طور کلی سازمان بورس باید تصمیم‌گیری کند که آیا سود آن را بدون وصول ۴۰۰ هزار میلیارد تومان طلبش از شرکت مپنا واریز کند و بدهی مپنا را در مراحل بعد به حساب دارندگان این کمک معیشتی واریز نماید که در این صورت سود این مسئله مهم به زودی واریز خواهد شد، یا اینکه برای واریز باقیمانده سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱ تا وصول کل طلب از مپنا صبر کند که این ممکن است واریز سود این کمک معیشتی را تا پایان سال به تعویق بیندازد./اقتصادآنلاین

چرت و پرت نگو هرساله شب یلدا واریز کردن

نچ نچ نچ این طرز حرف زدن رو از کدوم خرابه یاد گرفتی ؟عفت کلام داشته باش پس‌فردا باید الگوی بچه هات باشی بی تربیت ،ان شاالله ۱۰ بار بردت واریز کنن شاید یکم حرف زدن یاد گرفتی

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
فکر نکنم واریز کنن ،میگن بودجه کمه

آره بابا زر میزنن فقط واسه مردم‌ بدبخت بودجه نیس

واسه دزدی و اختلاس های خودشون بخور و بچاپه

هر چند اگه واریز کنن ۴۰۰،۵۰۰ تومنه نهایتش 

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌