2777
2789

همسرم یه مدت زیادی قرص مصرف می‌کرد  مخیلی کارای خطرناک انجام می‌دادکتک کاری و تهمت و...دیگه هر چی بگی تعادل نداشت الان به من گفته گزاشتم کنار خودم فهمیدم جایگزین کرده تو ماشینش تریاک پیدا کردم قبلا هم مینداخت خیلی سال پیش الان دیگه نمیخوام به روش بیارم چون اخلاقش بهتر شده  نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت ۳۸ ساله 

خوشحال باش بندری بزن

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

خوشحال باش تریاکا الان الکی شدن دریغ ی ذره کیفیت

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به عنوان ی ادم که مردای معتاد زیاد تو زندگیش دیده میگم خوشحال باش فعلا زیاد بهش گیر نده تا بعدا کم کم خودشم بخاد ترک کنه.... زندگیتو گرم کن توجه بهش کن

الان موادای جدید که اومده خیلی خطرناکه... تریاک ضررش خیلی کمتره

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

ممنون یعنی اعتیادش کمه

اره اطرافیان من حتی کسایی ک ۲۰ . ۳۰ معتاد بودن ب راحتی ترک کردن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

به عنوان ی ادم که مردای معتاد زیاد تو زندگیش دیده میگم خوشحال باش فعلا زیاد بهش گیر نده تا بعدا کم ک ...

دقیقا همینه اسی اصلا بهش گیر نده اصلا

[QUOTE=362645009]نظری ندارم همسر اولم چون فهمیدم تریاک استفاده میکنه طلاق گرفتم چرا باهاش صحبت نمیکنید کلا ترک از اول قرص می‌خورد خیلی اخلاقش بد بود بعد بخاطر کارش افتاد به متادون بعد تریاک می‌خورد همه رو با زبون ترکش میدادم ولی دوباره بر می‌گشت به قرص  که خیلی بعد بود یعنی کلا روانش و بهم می‌ریخت شک بد دلی کتک کاری خیلی بد منم جدا شدم ولی برگشتم باز