2777
2789

این دوستم شدید بیشعوره و هرحرفی به دهنش بیاد میزنه اصلا فرهنگ نداره چندروز پیش یه حرفی بهم زد که واقعا فراتر از حدش بود و خیلی بهم ریختم حالا از اون روز ناراحتم که چرا هیچی بهش نگفتم میخام پیام بدم بهش بگم چقدر بیشعوره که با یه ادم داغ دیده اینطور حرفی زده و بهش بفهمونم و برای همیشه از زندگیم پرتش کنم بیرون خیلی عصبیم خدا لعنت کنه کسایی که ادمای داغ دیده ای مثل من رو اذیت میکنن حرفشم واضح نمیتونم بگم ولی منظورش این بود که تو باعث فوت نامزدت شدی

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان فایده ای ندارهباید همونموقع میگفتییا بزار اگه باز تکرار کرد جوابشو محترمانه بدهو دیگه بهش میدون ...

دیگه محل سگ نمیدمش که تکرار کنه ولی تو دلم مونده که بگم خیرنبینه که روان منو بهم ریخت

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
عزیزم دوستته وقتی میبینی باعث ناراحتیت میشه از زندگیت پاکش کن و تمام

دیگه حذفش کردم محاله باهاش اوکی بشم ولی تو دلم مونده بهش بگم چقدر بیشعوره و دلمو شکسته تاوانشو میده

تا بخوای از این ادمای بیشعور پیدا میشه حیف عنوان دوست که براش استفاده کنیکلا نه بهش پیام بده نه زنگ ...

کلا حذفش کردم برای همبشه ولی تو دلم مونده که بهش بفهمونم برای چی حذفش کردم که بعدا نگه چیشد چون اونقد بیشعوره که عقلشم نمیرطه

کلا حذفش کردم برای همبشه ولی تو دلم مونده که بهش بفهمونم برای چی حذفش کردم که بعدا نگه چیشد چون اونق ...

ولش کن اگر بگی دو تا چرت دیگه هم میگه

بیشتر به هم میریزی 

دیدم که میگم