همسرم اگه از ایران بره یه کشور دیگه مثلا ارمنستان و اینا یعنی کشور های همسایه ایران درآمدش خبلی خوب میشه البته اینجا هم امکانات داریم اما خب اونجا همه چیز فرق داره ایشون میگن از ایران بریم… اما من چون تک بچه ام و به پدر مادر وابسته نمیتونم و خیلی سر این موضوع بحث داریم شما جای من بودین چیکار میکردین؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم وابسته هستم و رفتن بین هدفام نیست چون میدونم نمیتونم دووم بیارم
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
با همسرت که بالاخره باید به توافق برسید ولی به نظر من دو روز دنیا ارزش نداره ادم از پدر و مادرش دور باشه امکانات رفاهی خوبه ولی وقتی پیش عزیزات نباشی ارزشی نداره
سلامی نثار مادرم اولین وطن و آخرین تبعید گاه:)واسه کسی ماه باش ک برای چهار تا ستاره ولت نکنه!هر کاری میخواید بکنید،فقط نذارید آدما حالشون از خوب بودنشون ب هم بخوره!دنیا محل زندگی مردم جهان است و ما ب تکه ی کوچیکی از آن دل بسته ایم(وطنم ایران)امام علی (ع):اگر کسی را صبح در حین گناه دیدی،او را ب همان دید نگاه نکن شاید اصلاح شده
همسر منم شرایط مهاجرتش خیلی خوب بود ولی ما خیلی به اینجا وابسته ایم
فکر کنم شما هم مثل منی که اگه اینجور باشه افسرده میشیم تو غربت😔
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹