2777
2789
عنوان

خیلی نگران پدر شوهرمم فکر کنم سرطان پوست گرفته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 46 پست

نگران نباشید اگر هم مشکل حادی باشه خوب میشه 

پسر همسایه ما اینجوری شد کل تنش تاول میزد کلی دوا و درمون کرد الان چندین ساله خوب شده درسته اذیت شد ولی درمانش نتیجه داد 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله چیزی نیست من سر درد ساده گرفته بودم گوگل چیز های خطرناک بهم گفته بود برای این که خیالت راحت ...

رفتم پیش ۵ تا دکتر متخصص خوب بردم گفتن چیزی نیست باید تایک سال برسی بشه که خدای نکرده شکلش تغییر نکنه ولی دلم اروم‌نمیگیره

نگران نباشید اگر هم مشکل حادی باشه خوب میشه پسر همسایه ما اینجوری شد کل تنش تاول میزد کلی دوا و درمو ...

دعا کنید خیلی اذیت میشه من خیلی نگرانشم فکر نمی‌کردم چیز مهمی باشه امروز از بیمارستان اومد دیدم نمونه برداشتن اومدم خونه زار زار گریه کردم 

💜✨💜✨💜✨💜

دعا کنید خیلی اذیت میشه من خیلی نگرانشم فکر نمی‌کردم چیز مهمی باشه امروز از بیمارستان اومد دیدم نمون ...

خیلی سخته انشالله به حق این ایام زودتر سلامتیشون به دست بیارن 

فقط به همسرتون توصیه کنید خیلی هواشون داشته باشه الان به یه تکیه گاه نیاز دارن و امید زیاد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
متاسفم،ایشالا ک زودتر خوب شه و اصلا مشکلش این بیماری نباشه🥺

ممنونم مرسی 🥲 رفتم خونشون دیدم لبش رو بخیه زدن دوختن نمونه برداری کرده بودن قلبم گرفت براش 😭🫂

💜✨💜✨💜✨💜