2777
2789
منظورم اردیبهشت بود تا تیر ۲۰۰روز

😂😂واقعا ۲۰۰روز دیگ راحت میشیم خوشحالممم نگران نباش منم مثل دوستام البته عاشق فردی که فوت کرده نشدم ولی خب کلا تعداد کراش هام از ۱۰۰۰تا هم بیشتر هست 😔😁

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

نیوفتاده😂بعد ک مرد از عکساش تازه خوشم اومد

😂😂

ببخشید میخندم🥲خدابیامرزش،خب یعنی بهش فک میکنی؟؟؟؟؟؟

بعد واقعا اللن عاشقشی کسی تو زندگیت نیس؟,

اذیت نمیشی ؟😐

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂واقعا ۲۰۰روز دیگ راحت میشیم خوشحالممم نگران نباش منم مثل دوستام البته عاشق فردی که فوت کرده نشدم ...

😂😂😂😂من خودمم قلبم بوی پا میده

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
😂😂ببخشید میخندم🥲خدابیامرزش،خب یعنی بهش فک میکنی؟؟؟؟؟؟بعد واقعا اللن عاشقشی کسی تو زندگیت نیس؟,اذی ...

بخند خودمم خندم میگیره😂😂

نه ک عاشقش باشم چهرش چون مردونس حس خوبی بهم میده 

بخند خودمم خندم میگیره😂😂نه ک عاشقش باشم چهرش چون مردونس حس خوبی بهم میده

🥲نه دیگه الان خندم نمیاد:)))))غم اومد تو دلم:)))))) کاش وقتی زنده بود می دیدیش:))))اینجا که نشد ایشالله زندگی بعدی مال تو باش🖤

🥲نه دیگه الان خندم نمیاد:)))))غم اومد تو دلم:)))))) کاش وقتی زنده بود می دیدیش:))))اینجا که نشد ایش ...

فامیل بودیم و من ندیده بودمش خیلی جوون بود 

۲۰ سالش بود تو سربازی فوت کرد

فقط میتونم واسش فاتحه بخونم و از قبرش عکس گرفتم🥲

فامیل بودیم و من ندیده بودمش خیلی جوون بود ۲۰ سالش بود تو سربازی فوت کردفقط میتونم واسش فاتحه بخونم ...

آخی🥲💔چه عشق عجیب غریبی:)))))

روحش در آرامش

فامیل بودیم و من ندیده بودمش خیلی جوون بود ۲۰ سالش بود تو سربازی فوت کردفقط میتونم واسش فاتحه بخونم ...

حالا اینا که شوخی بود ولی باز بنطرم آدم عاشق مرده بشه عاشق پسر هوس باز نه