2777
2789

رفته بودم کلاس ریاضی،

بعددددد دیدم این دو هفته که میاد نه پیام میده نه حرف میزنه حتی سرکلاس 

رفتم میگم چی شده،میگ عاشق شدم گفتم الهیییی عزیزم بهش حالا فک نکن درسبخون کنکورو بده بعد فکر کن،

بعدا مخشو بزن 

گفت نمیشه گفتم چرااااا نشه دختر به این خانمی میشه بابا گفت نه نمیشه گفتم چرااا؟گفت چون مرده🖤😔😭

قیافه من:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

گفتم یعنی الان عاشق یه مرده شدی؟

گفت آره 😐😐😐😐😐😐😐😐

خدایا خواهش میکنم زودتر این ۱۵۰ روز بگذره وگرنه دیگه باید بریم امین اباد😂😂😂

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

چطوری یعنی مگه میشه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق یکی شده مردهمثلا عاشق شخصیتای کارتونی و انیمه میشی ولی واقعی نیستن

اهان

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

عاشق یکی شده مردهمثلا عاشق شخصیتای کارتونی و انیمه میشی ولی واقعی نیستن

اره ولی این یارو ادم بوده 

الان ۳ ساله فوت شده

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........