2777
2789
عنوان

متاهلا بیااان واجبه

193 بازدید | 13 پست

من برعکس چیزی که هستم یعنی خیلی عصبی و زودرنجو حسااااسم ولی با نامزدم اینجوری نیستم،خیلی صبور و کوتاه بیا و گذشت میکنمو چشم پوشی ...ولی نامزدم یکم زود جوش میاره و همچین روده درازه،یه چیزیو خیلی میخواد کش بده ولی من نمیذارم بخواد گندش کنه،بنظرتون اشتباه میکنم؟ بقول قدیمیا سوارم نشه بعد

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

نه کاردرستی میکنی

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی وقتایی نباید زیاد کوتاه بیای 

سعی کن از حقت دفاع کنی تا اونم یاد بگیره ک بهت احترام بزاره

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
بنظر من که خودت باش. هر رفتار و اخلاقی داری رو رو کن براش. بالاخره میخواید باهم ی عمر زندگی کنید نمی ...

نه اصلا وانمود نمیکنم فکر کنم نتونستم درست منظورمو برسونم،من به موقعش اگه اشتباهی کنه اتفاقا خیلیم قاطع رفتار میکنم هیچوقت بی احترامی به من نکرده،اتفاقا خیلی جاها من قهرای بیخود و بحثای بیخود حتی کردم ولی مثل نامزدم کش نمیدم قضیرو،یعنی صحبت میکنیم حل میشه همون رور میره،ولی نامزدم تا دوسه روز تو قیافس

یعنی نقش بازی می‌کنی یا این ویژگی ها رو هم علاوه بر زودرنجی و... داری فقط چون به حساب اون روت همه دی ...

نه عزیزم چجوری نزدیک دوسال نقش بازی کنم😐بالا هم توضبح دادم که انگار منظورمو بد رسوندم،میگم یعنی آدمه اینجوری با بقیه هستم زود بهم برمیخوره عصبیم ولی با نامزدم نه

ن اوکیععهمن مثل همسرتم همسرم مثل شما😂

دقیقا با دویت نامزدم و خانمش رفت وآمد داریم اونام همینجوربن که شما میگی🤣🤣 واسه همین سوال شد برام

ی وقتایی نباید زیاد کوتاه بیای سعی کن از حقت دفاع کنی تا اونم یاد بگیره ک بهت احترام بزاره

از حقم که تا دلت بخواد دفاع میکنم اتفاقا هم بحث میکنم هم بموقعش قاطع رفتار میکنم ولی وقتی صحبت میکنیم حل میشه دیگه تمومش میکنم قضیرو همون روز میره ولی نامزدم تا دوسه روز تو قیافس

نه عزیزم چجوری نزدیک دوسال نقش بازی کنم😐بالا هم توضبح دادم که انگار منظورمو بد رسوندم،میگم یعنی آدم ...

منم همین رو میگم دیگه . پس این ویژگی ها رو داری فقط بقیه سایر ویژگی هاتون مثل زودرنجی و ... بیشتر دیدن. الان نامزدتان مهربونی تون بیشتر میبینه.

بنظرم با مدیریت عمل کن . مثل خودش نباش اما گاهی سعی کن در عین صمیمیت و مهربونیت حرفت بزنی و..

منم همین رو میگم دیگه . پس این ویژگی ها رو داری فقط بقیه سایر ویژگی هاتون مثل زودرنجی و ... بیشتر دی ...

اگه چیزی پیش بیاد که ناراحت شم حتی خیلی مواقع با صمیمیت هم جواب نمیدم اتفاقا خیلیم قاطعم و بحث میکنم قشنگ😂ولی خب روده درازی نمیکنم یعنی حرف میزنیم دیگه تمومش میکنم،نامزدم ولی اگه ناراحت شه تا دو سه روز تو قیافس