2777
2789
عنوان

خانمی که ده سال پیش دنیام بود

| مشاهده متن کامل بحث + 26207 بازدید | 457 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی خودشه

اون زمان یه اسمای مستعاری که صداش میکردمو سرچ کردم اینجا پیداش کردم تاپیکاشو چک کردم خودش بود

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

شوخی بودحالا خانومه خوشبخت شده ؟شوهرش خوبه؟راضیه از زندگیش

تاپیکاش که گله داره از اخلاقش خدا داند ، میشد جای اون من باشم خانم خونه من باشه نه اینکه اینجوری 💔

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

قطره چکونی حرف نزن

شاهنامه که تعریف نمیکنم تموم شده دیگه همه چی ، شوهر کرده دو تا بچه هم داره 

تاپیکاش که گله داره از اخلاقش خدا داند ، میشد جای اون من باشم خانم خونه من باشه نه اینکه اینجوری 💔

اگه خانوم خونه توام بود میزدین سرو کله هم میومد تاپیک میزد شوهرم ال کرد شوهرم بل کرد🤣🤣🤣  

تنها خدا برایم کافیست
اگه خانوم خونه توام بود میزدین سرو کله هم میومد تاپیک میزد شوهرم ال کرد شوهرم بل کرد🤣🤣🤣

نه ، حالا که نشد ولی اگه ميشد یه زندگی میداشتیم سراسر عشق