2777
2789
عنوان

تو نی نی سایت به این گفتن معمولی یا زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 127 پست
چه زشت شده البته بنده خدا نسبت به جوونی هاش میگم جوونی هاش چه عالی بوده

اره الان ۶۵سالشه فکر کنم دیگه 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

دخترشو دیدی کپ خودشه 🫤😂 خوشبخالشون ملت چی ب ارث میبرن ما چی ب ارث میبریم

نه دخترش قشنگ نیست 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره الان ۶۵سالشه فکر کنم دیگه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
نه دخترش قشنگ نیست

چرا من ی عکس دیدم ازشون کاملا شبیه مادرش بود

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اره اصن ی چیزی بودزیباترین ادمایی ک دیدم یکی ادریانا یکی مونیکا بلوچی

من چشمام رنگی هست و چشمای رنگی رو بیشتر دوست دارم ولی بینشون لامصب مونیکا تنها کسی هست که چشماش رنگی نیست ولی خیلی خوشگلهههه

تاپیکاشو بخون.کلا همه ی تایپکاش فیکه.قرار بود عکس بفرسته مثلا ک‌ داستاناش تو تاپیکی ک واسه شوهر خیال ...

واقعا چقدر بیکاره چه لذتی میبره با خیال پردازی😏🤨

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
دخترشو دیدی کپ خودشه 🫤😂 خوشبخالشون ملت چی ب ارث میبرن ما چی ب ارث میبریم

وای اره دخترش بی نهایت نازه گاهی حس میکنم از خودشم خوشگلتره😍

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

من چشمام رنگی هست و چشمای رنگی رو بیشتر دوست دارم ولی بینشون لامصب مونیکا تنها کسی هست که چشماش رنگی ...

اره جون عمت😂😂😂تو اگه دو درصد زیبایی داشتی مث تاپیکای شوهر خیالیت مارو قشنگ سوراخ میکردی با عکسات 

من پیچ شو دارم ازش فیلم زیاد دیدم ولی اینا بعد ۳۰سالگی خیلی یهو از قیافه میوفتن نمی‌دونم چرا این تا ۲۵سالکی فوق العاده بود بعد اون معمولی حتی تو این عکسی هم که فرستادی اینقد قشنگ نیست 

یسریارو خدا نشسته با حوصله نقاشی کرده 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اره جون عمت😂😂😂تو اگه دو درصد زیبایی داشتی مث تاپیکای شوهر خیالیت مارو قشنگ سوراخ میکردی با عکسات

همین عکس گذاشتنش از این بازیگرام هم به خاطر توهماتشه که دوست داره چشم رنگی باشه🤣🤣

ترکیب ساحل   که شوهرش کره ایه   و  آشا محرابی 🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

نه دخترش خوشگل نیست ها تو ایران خیلی از اون خوشگل تر ها داریم دخترش چشماش رنگی هست ؟