2777
2789
عنوان

وقتی کم میارم

309 بازدید | 16 پست

وقتی آخر شب خسته از کارهای بچه داری و خونه داری و ...

وقتی همه توقع دارن سرم و ک گذاشتم زمین بیهوش شم 

من تازه کتابام و باز میکنم 

خیلی وقتا نمی‌فهمم چی دارم میخونم

حیلی وقتا خوابم میبره

مهم نیست من تلاشم و میکنم 

گاهی مغز خسته از کار و تلاشم هی بهم تلنگر  میزنه بیخیال

بقیه رو ببین 

سرشون گرمه به بچه و لباس و ارایشگاه و طلا و...

ولی من هدفم و انتخاب کردم و نمیزارم هیچ چی مانع از حرکت من بشه 

بمونه به یادگار از روزهای سخت

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
برا کنکور؟

اوهوم ارشد

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما برا اموزگاری به خدا خودت اذیت میکنی دولت پول نداره نیرو استخدام کنه

ن عزیزم ارشد میخونم 

از آموزگاری خوشم نمیاد 

خودم مشاور مدرسه بودم  اومدم بیرون

عه پس حتما قبولییییی اخه من امسال هرکی دیدم قبول نشد اموزش پرورش

رشتم روانشناسی یزره سخته قبولی 

داوطلب زیاده مثل بقیه رشته ها نیست متسفانه

موفق باشیاگه صبحا قبل از همه این کارات بخونی راحتتر نیستی؟

صبحم میخونم عزیزم 

صبح آمار و زبان میخونم شبا تئوری ها رو 

💕آفرین تو میتونی بهمن قبولی

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

واقعا آفرین میگم بهت عزیزم.

کاری که من دو ماه میخوام شروع کنم و هنوز نکردم‌.منم میخوام برا آزمون دبیری بخونم ولی با وجود دو تا بچه و شوهری که روی تمیزی خونه حساسه هنوز نتونستم شروع کنم.

البته خودمم خیلی اراده و روحیه و بدنم ضعیفه نمیکشم ولی خیلی دلم میخواد معلم بشم.

تو رو خدا اول برای اسی بعدشم برای من دعا کنید قبول بشم

موفق باشی رشته ی خوبیه، من از اینکه روانشناسی خوندم بسیار راضیم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!