2777
2789
عنوان

سرفه های وحشتناک

130 بازدید | 27 پست

پسرم ۳سالشه تا میخوابه هر نیم‌ساعت سرفه هایی میکنه درحد اینکه نفسش قطع میشه شربت هم میدم خیلی مراقبم ماساژ و ویکس و روغن مال گلو هم بی فایده هست اونقدر وحشت میکنم شب ک میشه از ترس تا نصفه شب بیدارم آخه جرا روز خوبه شب تا میاد خوابش میره چنان سرفه هایی میکنه ک نفسش قطع میشه توروخدا کمکم کنید چ کار کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه قرص استامینوفن بکوب،داخل یه کوچلو روغن تفت بده خیلی کم تانسوزه،سینه اش چرب کن پتو بندازروش تاگرم بشه،یه قاشق نشاسته بریز داخل اب سرد حل که سدسذیع بعدش اب گرم بریزحل که شدکامل عسل هم بریز بده بخوره ارومترمیشه،نمی دونم پسرسه ساله میتونه نشاسته باعسل بخوره یان

پسر من هم این جوری بود. فقط شب ها سرفه های خیلی ترسناکی می‌کرد. قطع نمی‌شد لعنتی. بردم دکتر، اسپری تنفسی داد و بهم گفت که پتو و تشکش باید ملافه پارچه ای داشته باشه و پرز نداشته باشه. دستگاه بخور هم گفت بخرم چون تو زمستون هوا خشک میشه به خاطر بخاری.

من همه کارها رو کردم. اما چیزی که خوبش کرد روغن زیتونی بود که هر شب به سینه و پشتش مالیدم. از گردن تا پایین قفسه سینه. تو هم امتحان کن. شاید جواب داد.

ویروس جدیده 

با سرفه شروع میشه 

بچه هام دو هفته درگیرش بودن هیچی براشون فایده نداشت یعنی هرچیزی بگی امتحان کردم 

فقط شربت زوفا بهشون جواب بود یعنی پسرم طوری سرفه میزد کبود میشد دو سه روز بهس شربت زوفا بده خوب میشه