2777
2789
عنوان

کنترل همسر همه بیان نظر بدید میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 92 پست

عجیب و سخت؟ یعنی خواسته نامعقولی که بهت آسیب بزنه

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آبجی ناراحت نشی شوهرت مریضه آخه چ لزومی داره این کارا رو با تو می‌کنه

والله نمیدونم موندم خودم آرزو به دلم مونده شب ها که خواهرم تو خونه مادرم جمع میشن منم جمع بشم و شب بمونیم😪😭

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

ای وااای…😟😟😟خواهرم تا حالا بیرون رفتی؟؟؟کسی نیست مثل مادروپدر و خواهر یا برادر از این زندگی نجاتت ...

نه هیچی هیچی 

میترسم بگم بدتر شه و عذابم بده

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

درخواست عجیبو سخت که گفتی، تجاوزه  اگه قبول کنی باید اون دنیا برای بدن خودت جواب پس بدی، قبول نکن به هیچ وجه . بهشبگو من لرده جنسی نیستم محکم وایسا حرفتو بزن باید یاد بگیره همسرش هم خط قرمزهایی داره

درخواست عجیبو سخت که گفتی، تجاوزه اگه قبول کنی باید اون دنیا برای بدن خودت جواب پس بدی، قبول نکن به ...

دفیقان عین برده جنسی باهام رفتار داره

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

والله نمیدونم موندم خودم آرزو به دلم مونده شب ها که خواهرم تو خونه مادرم جمع میشن منم جمع بشم و شب ب ...

ینی تاحالا نزلشته ی شب خونه مامانت بمونی !😐

چطور تحمل می‌کنی همچین کسی