2777
2789
عنوان

احتمال بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 25 پست
منفی بشه گریه میکنم شوهرم نمیخره نمیزاره خودمم بخرم

همیشه که با شوهرت نیستی خودت برو تا داروخانه. 13روز تاخیر خیلی زیاده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم نمیخره میگه منفی بشه گریه میکنی

وا 

چه تحملی داری بالاخره که باید بفهمی 

برو‌خودت بخر قیمتی نداره

بعدشم بهش بگو باید بدونم اگه باردار نیستم شاید کیست دارم برم درمان کنم 

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...
همیشه که با شوهرت نیستی خودت برو تا داروخانه. 13روز تاخیر خیلی زیاده

ماه پیشم ۱۳ روز بود ولی درد سینه نداشتم 

ما تو روستاییم داروخونه یکم دور نمیشه خودم برم 

بالاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه ....

وا چه تحملی داری بالاخره که باید بفهمی برو‌خودت بخر قیمتی ندارهبعدشم بهش بگو باید بدونم اگه باردار ن ...

داروخونه یکم دور خودم نمیشه برم  اخه من تنبلی دارم میگم ماه پیشم ۱۳ روز تاخیر بود ولی درد سینه نداشتم اون ماه فکر میکردم باردارم انقدر خوشحال بودم یهو پریود نشدم تا دو هفته گریه میکردم برای همون نمیخره میگه بزار خوب بگذره بهش فکر نکن ولی نمیتونم فکر نکنم

بالاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه ....

داروخونه یکم دور خودم نمیشه برم اخه من تنبلی دارم میگم ماه پیشم ۱۳ روز تاخیر بود ولی درد سینه نداشت ...

این ماه اگه باردار نبودی با یه طب سنتی خوب حرف بزن

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...