2777
2789

۱۰ تومن پول دارم ولی یه مقدار کم دارم تا یه کاری رو انجام بدم به نظرتون چه ارزی بگیرم که در حد ۲/۳ تومن بهم سود بده شدیداااا نیاز دارم

ریپل خوبه قراره سود بده میگن من بیبی دوج خریدم دیگ برای طولانی مدن

دارو ندارم همینه میترسم بزارم بعد بره تو ضرر

اخه خیلی قبل تر گفته بودن ریپل بخرین میترسم سودشو کرده باشه الان بره تو ضرر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارو ندارم همینه میترسم بزارم بعد بره تو ضرراخه خیلی قبل تر گفته بودن ریپل بخرین میترسم سودشو کرده ب ...

من اینو برا طولانی مدت میگم عزیزم اگر دارو ندارت همینه نخر ضرر کنی ک باختی

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤

الان بازار تو اوج هستش. فکر نکنم وقت ورود پول باشه. اگر هم میخوای بخری یه دفعه ده تومنو نده ریپل.  پولتو چند قسمت کن هر سری یه پله خرید بزن. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
فقط ریپل تحلیل گرا میگن به ۵۰۰ دلار هم میرسه

تحلیل گرا قیمت فضایی زیاد میدن ،الان ریپل دو دلاره خدایی با چه منطقی قبول میکنید برسه به ۵۰۰ تا؟

الانم خیلی رشد کرده ریپل حدودا ۴ برابر شده خریدش ریسک داره مگر اینکه به صورت پله ای خرید بشه

شاید در جهانی دیگر..🥀🖤

تحلیل گرا قیمت فضایی زیاد میدن ،الان ریپل دو دلاره خدایی با چه منطقی قبول میکنید برسه به ۵۰۰ تا؟الان ...

این تحلیل گر که میگم هر چی پیش‌بینی کرده درست بودا قبولش دارم واقعاااا قرار نیست الان ۵۰۰ دلار بشه شاید دوسال طول بکشه 

تحلیل گرا قیمت فضایی زیاد میدن ،الان ریپل دو دلاره خدایی با چه منطقی قبول میکنید برسه به ۵۰۰ تا؟الان ...

منم یه ۲۰ ملیون دارم میخواستم ۴ تا بهرم بزار بمونه تا خرداد چون قراره ماشینمو عوض کنم

چی بگیرم بهتره؟