2777
2789
عنوان

زندگیمو دارم خراب میکنم کسی که دزک میکنه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 63 پست

عزیزم فکرت رو آزاد کن 

کسی بخواد خیانت کنه در هر شرایطی میکنه

هروقت هم خیانت دیدی بزار برو 

اون بچه نباید بی محبتی شما رو با شوهرتون ببینه 

به جای این فکرا برو مشاوره 

یا یه هنری یاد بگیر یه انلاین شاپی یه کاری چیزی 

به خودت و زندگیت برس حتی اگه تو بدترین شرایط بودی.

لابد شمام اقایونو فالو داری که دلت نمیسوزه

نه اتفاقاً پیج من پرایوت فقط اونایی که میشناسم با یکی دو تا سلبریتی و بلاگر 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بيخيال باباتا وقتى هست كه هست دور از جون خيانت هم كرد بره به درك به جاى اين كارا فكر زندگيت باش فكر ...

قبلا شماره چند تا دختر توگوشیش دیدم میگفت همکلاسیام بودن پاک کردم دوباره شمارشون اومده

هر بژی کورد

نكن باخودت وزندگيت 

مثلا همسر من عاشق رقص و خوانندگى هست كل اكسپلورش پره رقاصه زن و مرد 

خب اگر قرار باشه با ديدن همچين چيزايي از راه بدرد بشه همون بشه بهتره 

ادم سست عنصر ، شل شلوارى كه نتونه بر نفس و غرايزش مديريت داشته باشه چه بدرد زندگى ميخوره 

ادم اگر كثيف باشه تو چهار ديوارى هم بندازيش كار خودشو ميكنه مهم اينه ذاتش خوب باشه 

خوش بحالت من هرچی خودمو به بیخیالی میزنم بیفایدس

حساسیت زیادی نشون نده که اگر بفهمه حساس شدی هی اذیتت میکنه ولش کن خیلی رو رفتاراش زوم نکن باور کن ارامش روان خودت از همه چی مهمه تر  چند سال دیگه میفهمی چی میگم بعضی از ادما واقعا ارزش ندارن بشینی غصه بخور و خودخوری کنی رهاش کن وگرنه خودتو پیر میکنی اینا که ادم بشو نیستن

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

همه ی اینا بخاطر اینه که شما اصلا درکی از روابط ندارید و نمیدونید زن و شوهر برده ی هم نیستند ، نگاه به مردم خیانت نیست ! شما خودتو خیلی بالا تصور میکنی اونقدر بالا که اون بنده خدا رو یک اسب میبینی تا انسان ! اسبی که افسارش دستت باشه و بخاطر همین میدونی که این کارا باعث میشه ازت دور بشه بیشتر حرصی میشی ، باید تو دیدگاهت تجدید نظر کنی شما حتی حق چک کردن گوشی ایشون رو نداری نه از نظر قانونی نه از نظر شرعی چه برسه به اینکه نحوه ی نگاهش رو کنترل کنی و اونم برعکس حق نداره تو بعضی چیزا شما رو محدود کنه هرچند تو دین تمکین رو به سمت خانم نوشتن نه به سمت آقا !

جایگاهمون رو بشناسیم تا زندگیمون دچار تلاطم نشه

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react 

ی معلمی داشتیم‌ می‌گفت تو خصلت مردهاست نگاه زنها کنند، اگر مردی را دیدید که نگاه نمی‌کرد آنوقت تعجب کنید.

ی آقایی هم میگفت، والا دخترا الان آنقدر تیپ می‌زنند ک خود شما زنها هم یوقت میخواین نگاه شون کنید ببینید چی چجوری پوشیدن، آنوقت توقع دارید مردها نگاه کنند.

خوش بحالت چه خوش بینی پس

دیگه نهایتاً تو اینستا چیه با مایو و رقص و اینا آخرش دیگه بزار اینو ببینه تا بره تو خلوتش سایت ناجور ببینه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

خودت و اذيت نكن

اونى كه موند قبل از اينكه به نفع تو باشه به نفع خودشه 

اونى هم كه رفت حتما لياقت زندگى درست و نداشته همون بره به جهنم 

اتفاقا نبايد دست و پاش و بگيرى كه ببينى واقعا جَلد تو و زندگى هست يا نه