2777
2789
عنوان

خودکشی بهترین گزینه س برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلن زندگی نمیکنم ک ضربه بخورم فقط کارای بیهوده صب تا شب ادامه دادن این زندگی درست نیست

خب یه تفریح پیدا کن حتی ساده

خیلی وقتها میفتیم چرخه تکرار 

منم گاها اینجوری میشم 

یه دوست خیلی صمیمی دارم 

باهاش حرف میزنم دلم خالی میشه 

یه بهونه میکنیم میریم خونه هم یه غدای جدید باهم میپزبم حال دلمون بهتر میشه 

ببین عزیزم میدونی منظورم چیه مثلا اگه شما در طول روز ۸ ساعت از گوشی استفاده میکنینمیتونی روز بعد یهو ...

عاقل نیستم اصلا و طرز فکرم مشکل داره اینجا رک میگم چون بهش رسیدم کلن از بیخ ایراد دارم اگه به خودم امید داشتم ک حرف خودکشی و نمیزدم

عاقل نیستم اصلا و طرز فکرم مشکل داره اینجا رک میگم چون بهش رسیدم کلن از بیخ ایراد دارم اگه به خودم ا ...

انگیزه ات چیه؟ کنکوری هستی؟

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

از خوندن حرف‌هات خیلی ناراحت شدم و می‌فهمم که چقدر ممکنه حس کنی اوضاع سخت و ناامیدکننده شده. اما می‌خوام بدونی که تو تنها نیستی و خیلی از آدم‌ها این حس‌ها رو تجربه کردن و تونستن تغییر کنن. اینکه این‌قدر صادقانه داری احساساتت رو بیان می‌کنی، خودش یه قدم مهمه.

می‌دونم شاید الان سخت باشه، ولی کمک گرفتن از یک روانشناس یا مشاور می‌تونه تغییر بزرگی ایجاد کنه. حتی اگه دارو تأثیر نذاشته، ممکنه نیاز باشه رویکرد درمانی عوض بشه یا از مشاوره‌های دیگه استفاده کنی.

زندگی همیشه فرصت دوباره به ما می‌ده، حتی اگه الان این‌طور حس نکنی. خواهش می‌کنم یه فرصت به خودت بده و برای کمک گرفتن قدمی بردار. ارزشش رو داری

و اینکه قتل نفس بزرگترین گناهه تو داری عمدا خودت رو از نعمن زندگی محروم میکنی

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤
اینجا زیاد سعی کردم کمک بگیرم ولی هیچی تو مغزم نمیره باز کار خودمو میکنم

نکنننن 

ارزش نداره 

بمیری تا آخر میری جهنم دردات نه تنها  کم نمیشه بلکه زیاد میشه اونم تا ابددددددددددد

اگه اعتقاد نداری  حالا بگو یک درصد راست باشه چی 

میخوای چکار کنی اونوقت 

قهرمان و قوی بودن یا هرچی که اسمشو میذاری  به ایستادگی تو مواقع سخته وگرنه تو آسونی و پول که همه میتونن

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه اس 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
حالا بذار دوران PMSت بگذره

ینی چی پس کی ام اس

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

خب یه تفریح پیدا کن حتی سادهخیلی وقتها میفتیم چرخه تکرار منم گاها اینجوری میشم یه دوست خیلی صمیمی دا ...

هیچ دوستی ندارم 

ببین من ادم اجتماعی نیستم کلن 

زندگی همش تفریح نیست ادم هدف و برنامه باید داشته باشه 

من نمیتونم هیچ برنامه ای رو عملی کنم چرا زنده بمونم واقعا