2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم قهرم پاشده اومده خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمان حرمت داره حتی اگه دشمنت باشه 

با روی گشاده پذیرایی میکنم

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

الهی قربونت بشم منم دقیقا همین انتظار رو داشتم منتها شوهرم فقط هوای خانوادش رو تو جمع داره واقعا خیل ...

فعلا سکوت کن و هیچی نگو ..بزار مامانش بره ..بعد ی روز که همه چی خوب بود و حالتون خوب بود ..با مهربونی و بدون دعوا و غر زدن بهش بگو ..(اول ی ویژگی خوب و عالیش رو بگو و بهش افتخار کن بعد ی گلگی کن ازین اخلاقش و احساست درمیون بزار و بگو که دوست داری چطوری باشه و آخرش هم بگو می‌دونم که مهربونی و هوای زندگیمون داری )(فقط زیاد صحبتت طول نکشه مثلا در حد یکی دو دقیقه )

من نظرم اینه صحبت و مهربونی بهتر جواب میده تا قهر و دعوا ..

خودتم یه روز عروس میاری عروس میدی دنیاخیلی کوچیکه احترامشو نگه دار قبول دارم لج بازهستن ولی شمامحبت خودتو بکن اون نمیدونه خدای بالاسرمیدونه بی احترامی کنی بی احترامی میبینی 

فعلا سکوت کن و هیچی نگو ..بزار مامانش بره ..بعد ی روز که همه چی خوب بود و حالتون خوب بود ..با مهربون ...

عشقم این خواسته ام رو به هزار روش گفتم فایده نداره . تو جمعشون رفتارش خوب نیست باهام و همین باعث شوه بقیه هم بتونن بی احترامی کنن

خودتم یه روز عروس میاری عروس میدی دنیاخیلی کوچیکه احترامشو نگه دار قبول دارم لج بازهستن ولی شمامحبت ...

خداروشکر پسر ندارم اما روزی هم پسر دار شدم و عروس گیرم اومد توقعم رو کم میکنم و روابط رو درست مدیریت میکنم . من اگه روزی به عروسم توهین کنم  ازش توقع احترام ندارم . گوش کردی خانم محترم ؟

من شخصا هر کس حتی دشمنم باشه بیاد خونم بهش احترام میذارم پذیرایی میکنم منتها صحبت خاصی نمیکنم.انتظار هم دارم همسرم خیلی عادی ومحترمانه با مادرشون رفتار کنه اونا رابطه مادر فرزندی دارن که من بهش وارد نمیشم.بعدم میگم به هر حال خونه پسر اونم هست.من فقط وظیفه میزبانی مو انجام میدم

دیگه پا شده اومده یعنی غیرمستقیم خواسته آشتی کنه

نه اصلا حالت اشتی نداشت . بعدم ادن قدرر به من جلوی مادربزرگم توهین کرد که نگو ‌ وسایلم رو پرت کرد جلوم و گفت دیگه نمیخوام ریختتو ببینم !!