2777
2789
اها بعد اب ریختن کیوی بندازم؟ فردا تست میکنمبنظرت زشت نیست برم سبزی فروشی ی دونه کیویی تکی بگیرم

عزیزم. درسته ارزونتره  ولی معلوم نیست چی هست. نخرید 

ماهم گوشت. چون گرون کم میخوریم ولی برزیلی نمیخوریم  معلوم نیست اصلا چ گوشتی.  بخدا

اها بعد اب ریختن کیوی بندازم؟ فردا تست میکنمبنظرت زشت نیست برم سبزی فروشی ی دونه کیویی تکی بگیرم

نه میوه که میخذی دو سه تا کیوی بنداز توش . من چونن برای غذا استفاده میکنم تو خونه کیوی باشه چندتاش رو میزارم فریزر یخچال که همیشه تو دسترسم باشه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واسه خورشتی خیلی وقت بود نداشتیم خریدمپس خورشتی چی بخرم ارزون باشه

توی شهر ما یه فروشگاه هست که گوشت گوسفندی منجمد داره کیلو ۳۷۰ این حدود البته بستگی به این داره کجای گوسفند باشه  و فروشگاه‌هایی هم هستند که زده گوشت تنظیم بازار  که کمی ارزونتر هست اگه پیدا نکردی از قصابی گوشت قلوه گاه گوسفند بگیر قیمتش مناسب تره و بد هم نیست برای مصرف خودتون خوبه

توی شهر ما یه فروشگاه هست که گوشت گوسفندی منجمد داره کیلو ۳۷۰ این حدود البته بستگی به این داره کجای ...

گوشت گوسفند منجمد ک میفرمایید ۳۷۰ این دسگه بریزیلی نیست؟

ببخشید شما اینو میگیرین‌میارین خونه یخش باز بشه بعد تکه میکنید میشورسد و فریزر میکنید.

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
نه میوه که میخذی دو سه تا کیوی بنداز توش . من چونن برای غذا استفاده میکنم تو خونه کیوی باشه چندتاش ر ...

واقعا برای چ غذایی کیوی میندازی چ جالب فرقزری میکنی

گوشت گوسفند منجمد ک میفرمایید ۳۷۰ این دسگه بریزیلی نیست؟ببخشید شما اینو میگیرین‌میارین خونه یخش باز ...

نه برزیلی نیست روش زده بلغارستان بله میارم میذارم بهمن بخش باز بشه نه کامل بعد می شورم وخرد میکنم و بسته بندی میکنم 

نه برزیلی نیست روش زده بلغارستان بله میارم میذارم بهمن بخش باز بشه نه کامل بعد می شورم وخرد میکنم و ...

خیلی لطف کردید دوست عزیز میشه رقتم دوباره گوشت بخرم ازتون بعدا سوال کنم؟