2777
2789
عنوان

توروخدابیاین بگین چی بخورم پریود بشم چن روز عقب انداختم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 138 پست
اره گلم متاهلم از عطاری همین رازیانه خریدم و زعفران ی نوشیدنی بود اسمش قاعده آور بود اونم خوردم

بعد چن روز شدی؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان لطفا تایپک اولمو بخونین کمکم کنینن دعاتون میکنم

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

ارژانسی بده برا رحمت ولی خب زود پریودت میکنه .ال دی استفاده کن بهتره شاید مثل من پریود شدی

نمیدونم دیگه چیکاکنم چن روز بعد پریودی تست نشون میده بنظرت زود زدم الان چهارپنج روزعقب انداختم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

قربونت..پس احتمالا از شیردهیه.. برا من از شیردهی بودش..اصن نگران نباش غصه هم نخور.. میخوای محض احتیا ...

نه بچم سه سالونیمشه🥲

وای آبو زردچوبه وحشتناکه مزش ولی بزور دولیوان خوردم یکی صبح یکی شب

اوهههه ولی بنظرم پشنهادی ک دوستمون داد از همشششش بهتره زعفرون و  این چیزا سنتی و ... خیلی ضرر دارن و مسمومیت دارن و..ـ همون چای ماسالا  خیلیییی خوبه قابل تحمل ترم هست

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
خدازدهنت بشنوه پنج روز عقب انداختم دارم دیوونه میشم

منم اعصابم خیلی خورده از نظر حامله بودن نه اینکه تو علائمشو داری ولی نمیشی پدرتو در میاره 

۳ روزه نوار گذاشتم هیجی به هیچی تا در میارم یهو میگه هلو خوشتیپ به گند میکشه

سلام شدی؟یه هفتس عقب انداختم دردشو دارم ترشحات دارم ولی از پری خبری نیس

دقیقا منمپهمینم نه هنوزنشدم شمامتاهلی؟؟ ایقد دیشب باصدای بلندگریع کردم حالم خیلی بده امروز بیبی که منفی بود یکم آرومم ولی دلم آشوبع

دکترم میگف توی شیردهی پریود کلا نامنظم میشه.. ولی جدای از شیردهی یه روش جلوگیری هم باید باشه

من دوتاروش جلوگیری داشتم نتونستم قرص بخورم حالمو بدمیکرد اگه باشمه ازبی احتیاطی شوهرمه 

و منی ک با فاصله ده روز دوباره پری شدم 😭😡😫

خوشبحالت پریودی خودش نعمته🥲