2777
2789
عنوان

به پدرم گفتم مریضم که خونم نیاد 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 8740 بازدید | 245 پست
هر طور شده برای پدرت زن بگیرید گناه داره شوهرتم هرچی گفت یه گوش در یه گوشت دروازه

بله عزیزم باید زن بگیریم اصلا بعد مادرم ده سال پیر شده همش میره سر مزارش گریه میکنه شوهر اشغال کن میبینه می‌خنده میگه فیلمشه تا براش زن بگیرید آرزومه مادرش زودتر از پدرش بمیره تا بفهمه ما و‌پدرم چی کشیدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم صد کیلومتر فاصله داریم وقتی میرم نمیذاره دخترما ببرم اونم التماس میکنه مامان تو رو خدا نرو ، چ ...

وای از راه دور اومده و برگشته🥺🥺چطور دلت اومد بگی نیا  چرا باید به همسر احمقت باج بدی به جهنم توام با خانوادش با اخم وتخم برخورد کن جیگرم کباب شد برا پدرت اسی ناراحت نشیا براش زن بگیر از تنهایی دربیاد

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
کاش بابارو برنمیگردوندی عزیزم خودتون باهاش اکی می‌شدین

عزیزم با کی اکی میشدم؟؟ پدرم اگه میفهمید پاشا دیگه خونم نمیگذاشت شوهرمم هر چی التماسش میکنم میگه حق نداره پاشا بزاره اینجا و هزار فحش به بابام میده 

اصلا بابام سالی نهایت پنج شش بار بیاد به خدا همونم کلی التماس شوهرم میکنم که ابروداری کنه اما هر بار زهرشا میریزه 

ای بابا برای شما هم ناراحت شدم 💔😢الهی امین عزیزم خدا یا هدایتشون کنه یا از روی زمین برشون داره

من فقط با مردن زندگیم درست میشه خدا فقط نجات مون بده 

یعنی بهم فقط زنگ بزنن بگن مرده به همه سور میدم روزگار نداریم انشالله فردا بیای بگی گوربه گور شده دلم برای بابات سوخت منم مادرم فوت شده ولی هفته‌ای دو سه بار میام غذا برای بابام درست میکنم 

بله عزیزم باید زن بگیریم اصلا بعد مادرم ده سال پیر شده همش میره سر مزارش گریه میکنه شوهر اشغال کن می ...

چه همسر بی حیایی داری خدا بهت صبر بده 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

عزیزم کاش نمیره با زجر بمیره 

بیاد رو کفشت رو ببوسه قربونت برم

طعنه به بیمار اونم سرطانی بزرگترین گناهه و این افراد حتی تو جهنمم نیستن یجایی میوفتن که روزی میلیاردها بار بسوزن و بمیرن دوباره زنده بشن

لطفا طلاق بگیر نگو دخترم دخترم

دخترت هم مثل خودت بدبخت نکن

یه دختر خوب😂😍
من فقط با مردن زندگیم درست میشه خدا فقط نجات مون بده یعنی بهم فقط زنگ بزنن بگن مرده به همه سور میدم ...

خدا مادرتونا رحمت کنه و به پدرتون عمر با عزت بده 

اینقدر خدا را صدا زدم هر بار کتکم زده از ته دلم اه کشیدم اما حوابما نداده 

به من میگه تو هم مثل مادرت بمیری برم زن بگیرم ، خانوادش میدونن چه اخلاقی داره هر بار خواسته طلاق بده مادرش نگذاشته چون می‌دونه الان من بدبخت تحملش میکنم بعد بره پیش اونا ، اونا باید اخلاقشا تحمل کنند میدونن هیچ کس زنش نمیشه برای همین هر بار فهمیدن مادرش گریه کرده نگذاشته شوهرمم ارزوی مرگ منا داره تا بهانه برای عیاشی ها و هرزه بازیهاش نداشته باشه 

الهی هر دوشون صبح پا نشند تا ما هم نفس بکشیم 💔💔😢😢😭😭