2777
2789
عنوان

به پدرم گفتم مریضم که خونم نیاد 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 9464 بازدید | 252 پست
عزیزم همون روزی که شوهرت به اجبار خونه نشینت کرد فاتحه زندگی شما خونده شده.تعجب میکنم از شما که تن د ...

بله دلیلش را توضیح دادم حماقت کردم خودما فدای زندگی خواهرام کردم چون خانوادم تو شهر کوچیکی زندگی میکردن گفتم من طلاق بگیرم خواهرامم کسی نمیگیره حتی پدر و مادرم تا الان هیچ اطلاعی از مشکلات من ندارن اشتباه کردم همون اول بهشون نگفتم حماقت کردم  

خیلی خیلی به خدا چند تا مشاور دادگاه ما را فرستاد همه هم تایید کردند باید جدا بشم اما اون برای امضای ...

توافقی بدرد نمیخوره اون میخواد الکی سرگرمت کنه توافقی طلاقت نمیده

باید از راه زور وارد بشی

مهریه ات هم واقعا اشتباه کردی بخشیدی نمیدونم بازم کاریش میشه کرد یا نه ولی به هرحال با مهریه یا بی مهریه میتونی طلاق بگیری کار نشد نداره

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش نمی اومدم تاپیکت اشکم درآمد.خدا ب پدرت سلامتی بده ایشالا زندگیت درست بشه

ببخشید عزیزم که ناراحتت کردم الهی زندگیت همیشه غرق شادی و خوشی باشه دعام کن 🙏

خیلی غلط املایی دارم به هدا با اشک تایپ میکنم کلماتا اصلا نمیبینم دعا کنید شوهرم صبح پا نشه خسته شدم ...

تو دعا کن شوهر من صبح پانشه منم برای تو دعاااا میکنم خواب به خواب بره ایشالله شوهرتو از ماله من انترتره

تو دعا کن شوهر من صبح پانشه منم برای تو دعاااا میکنم خواب به خواب بره ایشالله شوهرتو از ماله من انتر ...

ای بابا برای شما هم ناراحت شدم 💔😢

الهی امین عزیزم 

خدا یا هدایتشون کنه یا از روی زمین برشون داره 

ببخشید عزیزم که ناراحتت کردم الهی زندگیت همیشه غرق شادی و خوشی باشه دعام کن 🙏

ن  چ حرفیه خوب کردی گفتی سبک میشی.ممنون خیر ببینی.ایشالا زندگیت درست بشه خیلی شوهر نامردی داری ایشالا ب سزای اعمالش برسه

عزیزم فقط چند صفحه اول تاپیک رو خوندم ولی خیلی نارحت شدم جوری که اشکم دراومد

الهی به حق حضرت فاطمه خدا کمکت کنه مشکلت حل بشه جوری که واقعا حس کنی معجزه شده ان شاءالله هیچ وقت هیچ غمی تو زندگیت نباشه و همیشه بخندی