2777
2789
عنوان

به پدرم گفتم مریضم که خونم نیاد 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 8707 بازدید | 243 پست
عزیزم هرجور شده طلاق بگیر بخاطر خودتم نباشه دخترت واقعا گناه داره زندگیش تباه میشه اصلا هم اونجور که ...

بله حق با شماست 

من ۱۷ ساله اسیر این ادم شدم من مهندس بودم فوق لیسانس دارم از روز اول منا خونه نشین کرد و نگذاشت کارما ادامه بدم مدام زد تو سرم تو بدبختی تو را کسی نمیگرفت. تو را کسی کار نمیداد و ....میگم من که سر کار بودم بعد زن تو شدم، اونزمان ایران خودرو شاغل بودم با وقاحت میگه اون کار نبود سر ک.....ر بودی 😭😭😭 به خدا با این حرفا همه اعتماد به نفس و عزت نفس منا گرفت ، مشاور گفت اینقدر تحقیرت کرده خودتم باور کردی و همین شده تا حالا این زندگی را تحمل کردم دعا کن خدا توانشا بهم بده حراتشا بده و اونم طلاقم بده 💔😭 

بله حق با شماست من ۱۷ ساله اسیر این ادم شدم من مهندس بودم فوق لیسانس دارم از روز اول منا خونه نشین ک ...

از تعجب شاخ درآوردم 😳😳😳😳

چرا اینقد بهش پرو بال داددددی 

حیف توووو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مادرمو تو ۵۰سالگی از دست دادم سرطان داشت بابام تنها بود میومد خونه ام ولی طاقت نیورد بعد ۴ماه زن ...

خدا رحمت کنه مادرتونا و روحشون در ارامش باشه

بله منم میگم باید زن بگیره اما با زن گرفتنش تازه ابرومم جلوی زن بابامم میره چند باری حرف زن گرفتن باباما تو خونه زدم شوهر من که خودش با وجود زن خیانت میکنه میگه بابات هرزست تو پیری راست کرده و فلان یعنی فحشایی که لایق خودشه به پدر بدبخت من میده 😭😭😭😭 

بله تنهاس 😭😭😭 دل منم براش میسوزه خدا لعنت کنه شوهرمااا اگر بفهمه شوهرم از اومدنش ناراضیه دیگه تا ...

بزار بفهمه شوهرت بده. با این رفتار شما فکر میکنه دوستش نداری دلش میشکنه بزار بدونه کمکت کنه. تازه میگن دعای پدر مثل دعای پیامبر برای امتش میمونه اینجوری شاید پدرت دعا کرد خدا گره زندگیتو باز کرد. شوهر من خودشیفتگی نداره ولی کلا خانواده ی من میان سرسنگین هست. ولی میگم به جهنم خودم سعی میکنم محیط و خوب جلوه بدم که ناراحت نشن. ولی ادم هستن میفهمن.

بله حق با شماست من ۱۷ ساله اسیر این ادم شدم من مهندس بودم فوق لیسانس دارم از روز اول منا خونه نشین ک ...

واییی عزیزم هرجور شده خودت و دخترتو نجات بده 💔

خیلی موجود بدردنخوریه 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

از تعجب شاخ درآوردم 😳😳😳😳چرا اینقد بهش پرو بال داددددی حیف توووو

چون یه ادم ضعیفم ، اوایل به بهانه اینکه خودم بهت حقوق میدم سر ناسازگاری گذاشت نگذاشت برم سر کار ، مادرشوهرم هر روز زنگ‌میرد که وقتی شوهرت تامینت می‌کنه چرا اینقدر اذیتش میکنی و فلان هر روز زنگ میزد اشک منا جلو همکارام درمیاورد ، هر صبح به دست و پاش میفتادم بزاره برم سر کارم تا اینکه خسته شدم نشستم تو خونه و این بزرگترین اشتباهم بود همون موقع باید جدا میشدم اما از آبروم و ابروی خانوادم ترسیدم،گفتم من طلاق بگیرم خواهرامم کسی نمیگیره ، بابام سرشناس محل بود گفتم سرافکنده نشه نمیدونستم اخرش اینجور میشه 😭😭😭

اینجوری که با بابات رفتار میکنی میگه حتما دوست نداری ببینیش دلش میشکنه به نظرم واقعیت و بگو خودتم اینقدر عذاب نده. من جای پدرت بودم دلم میشکست مخصوصا میگی طوری رفتار میکنی زود بره. گناه داره بابات انگار مظلومه. 

منم همون اقواما دارم اما مهمتر از حرف اونا وضعیت و اینده دخترمه 💔💔

میتونی همین الانم مهریه اجرا بذاری و اگر کتک وفحاشی و... صدا ضبط کن و فورا زنگ پلیس صورت جلسه  و پزشک قانونی و مدرک جمع کن، که تو دادگاه هم بگی دخترم اذیت و ترس از پدرش و... مخصوصا حرفاش که تهدید میکنه دخترمو میبرم خارج و... ضبط کن، اینا بنفعت میشه

دخترما چیکار کنم؟؟ گفته عمرا بهت بدم برش میدارم از ایران میرم دستت بهش نرسه به خدا من بدبخت عالممممم ...

به خدا که عرضشو نداره

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

میتونی همین الانم مهریه اجرا بذاری و اگر کتک وفحاشی و... صدا ضبط کن و فورا زنگ پلیس صورت جلسه و پزش ...

صدا ضبط شده مدرک نیست

واییی عزیزم هرجور شده خودت و دخترتو نجات بده 💔خیلی موجود بدردنخوریه

خیلی خیلی به خدا چند تا مشاور دادگاه ما را فرستاد همه هم تایید کردند باید جدا بشم اما اون برای امضای نهایی نمیومد ادمای خودشیفته جز خودشون هیچ کسی براشون ذره ای ارزش نداره دخترمم برای ازار من میخواد ببره   

اما اینبار تا اخرش وایمیسم فعلا دو جلسه مشاوره رفتیم 

بابام تنهاس امشب میخواست بیاد خونم میدونستم بیاد شوهرم محلش نمیذاره کوچیک میشه به دروغ گفتم بابا سرم ...

قربون دل شکستت برم، درکت کردم، این مرد پیرت می کنه

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.