پروازکرد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 585 عنوان کیا مثل من فقط اینجا دردودل کردند 100 بازدید | 19 پست من ابنجا چیزایی از زندگی گفتم که تو زندگی واقعیم کسی نمیدونه. یعنی جرات ندارم بگم. البته اینجا هم بعضی چیزا رو نگفتم جرات ندارم و از قضاوت شدن میترسم🥴 امروز | 18:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2435 منم همینطور منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 2017 تنها چیزی که بلدیم همون قضاوتهبذار قضاوت کنن غصه شو نخور هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
پروازکرد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 585 مثلا اینکه با کسی در ارتباطم رو بفهمن نابود میشم😑
پروازکرد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 585 تنها چیزی که بلدیم همون قضاوتهبذار قضاوت کنن غصه شو نخور اره ولی فقط غصه خوردن نیست. برای من ممکنه عواقب بدتری داشته باشه
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 2017 اره ولی فقط غصه خوردن نیست. برای من ممکنه عواقب بدتری داشته باشه زندگیتو با دیدگاه مردم وفق نده افسرده میشیمهم حال دله خودته هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
پروازکرد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 585 زندگیتو با دیدگاه مردم وفق نده افسرده میشیمهم حال دله خودته افسرده که هستم متاسفانه. زندگی من خیلی سخت و پیچیده شده.
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 2017 مثلا اینکه با کسی در ارتباطم رو بفهمن نابود میشم😑 وقتی متعهد به کسی نیستی وقتی همسرتو از،دست دادیبذار بفهمن اصلا واست مهم نباشه هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
پروازکرد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 585 وقتی متعهد به کسی نیستی وقتی همسرتو از،دست دادیبذار بفهمن اصلا واست مهم نباشه اره من مجردم دیگه. ببین میگن ببین چ زود رفت سراغ یکی دیگه😔و خرابه و اینا😭منم نیاز دارم.اونقدر میترسم بفهمن اصلا وحشت دارم. ازدواجم نمیتونم بکنم وگرنه پارنترم مشکلی نداره
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 2017 اره من مجردم دیگه. ببین میگن ببین چ زود رفت سراغ یکی دیگه😔و خرابه و اینا😭منم نیاز دارم.اونقدر میت ... میدونم...درکت میکنمحواست باشه زیاد بیرون نرین ارتباطتتون در چه حده؟ هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
پروازکرد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 585 میدونم...درکت میکنمحواست باشه زیاد بیرون نرین ارتباطتتون در چه حده؟ خب فعلا ارتباطمون کمه. در حد بوس و بغل اونم تو زمان خیلی محدود. ولی من میدونم کم کم نزدیکتر میشیم. خودم تحمل ندارم
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 2017 خب فعلا ارتباطمون کمه. در حد بوس و بغل اونم تو زمان خیلی محدود. ولی من میدونم کم کم نزدیکتر میشیم. خ ... بچه هات چن سالشونه؟ هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
پروازکرد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 585 بچه هات چن سالشونه؟ یک سال و خورده ای و هشت سال
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 2017 یک سال و خورده ای و هشت سال با خونواده ی همسرت در ارتباطی؟ هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃