2777
2789
عنوان

کیا مثل من فقط اینجا دردودل کردند

100 بازدید | 19 پست

من ابنجا چیزایی از زندگی گفتم که تو زندگی واقعیم کسی نمیدونه. یعنی جرات ندارم بگم. البته اینجا هم بعضی چیزا رو نگفتم جرات ندارم و از قضاوت شدن میترسم🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی فقط غصه خوردن نیست. برای من ممکنه عواقب بدتری داشته باشه

زندگیتو با دیدگاه مردم وفق نده افسرده میشی

مهم حال دله خودته

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
مثلا اینکه با کسی در ارتباطم رو بفهمن نابود میشم😑

وقتی متعهد به کسی نیستی 

وقتی همسرتو از،دست دادی

بذار بفهمن اصلا واست مهم نباشه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
وقتی متعهد به کسی نیستی وقتی همسرتو از،دست دادیبذار بفهمن اصلا واست مهم نباشه

اره من مجردم دیگه. ببین میگن ببین چ زود رفت سراغ یکی دیگه😔و خرابه و اینا😭

منم نیاز دارم.‌اونقدر میترسم بفهمن اصلا وحشت دارم. ازدواجم نمیتونم بکنم وگرنه پارنترم مشکلی نداره

اره من مجردم دیگه. ببین میگن ببین چ زود رفت سراغ یکی دیگه😔و خرابه و اینا😭منم نیاز دارم.‌اونقدر میت ...

میدونم...درکت میکنم

حواست باشه زیاد بیرون نرین 

ارتباطتتون در چه حده؟

میدونم...درکت میکنمحواست باشه زیاد بیرون نرین ارتباطتتون در چه حده؟

خب فعلا ارتباطمون کمه. در حد بوس و بغل اونم تو زمان خیلی محدود. ولی من میدونم کم کم نزدیکتر میشیم. خودم تحمل ندارم

خب فعلا ارتباطمون کمه. در حد بوس و بغل اونم تو زمان خیلی محدود. ولی من میدونم کم کم نزدیکتر میشیم. خ ...

بچه هات چن سالشونه؟