2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله مادرم تا مرز سرطان رف وهیچ امیدی نداشتیم 

ولی مادرم از امام زمان ورهبر عزیزمون حاجت گرفتن 

یه شب خواب دید از خود اقا چفیه گرفته بعدش ازش خواست تا اب وضوی صورتشو پاک کنه

اقا هم از سرش تا نوک پاهاش رو دست کشید و۴روز بعدش که مادرم رف ازمایش بده دکتر گف منفیه یعنی سالمه 

با چشم خودم دیدم و تا آخر عمرم خدارو شکر می کنم

دخترم زمانی که ۶ سالش بود یک کیست توی انگشتش به وجود اومد و وقتی رفتیم دکتر گفت اگه بزرگ بشه نمیتونه دستشو تکون بده و سریعا باید عمل بشه 

اون موقع وضع مالیمون متوسط بود ولی هزینه ی عمل دخترم خیلی بالا بود یک شب که خیلی دلم شکست نشستم با خدا صحبت کردم و کلی گریه کردم فردا صبحش که بیدار شدم دست دخترم رو که نگاه کردم هیچی نبود!یعنی انگار اصلا از اول هیچ کیستی وجود نداشته.

خدایا شکرت🤍🌼

بله خواهرم وقتی حامله بود میگفتن بچه مشکل داره/برادر زادمم موقعه دنیااومدن تنفسش مشکل داشت تودستگاه بود نذرکردم اگه خوب بشن ازهمون روز تا سال دیگه همون روز۱۰۰تاصلوات و یک ایت الکرسی بخونم

الان جفتشون سالمن انشالله بیمارشماهم شفا پیداکنه❤️

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

یعنی آزمایش سرطان رو تایید کرده بود و بعدش منفی شد ؟

اول که ازمایش داد بهش گفتن خیلی مشکوکه یعنی ۹۰ درصد ممکنه سرطان رحم باشه دکتر هم که معاینه کرد گف همینه ولی بار دوم که برای اطمیانان ازمایش داد منفی شد همه حتی دکتر ها هم دهنشون وا موند

با چشم خودم دیدم و تا آخر عمرم خدارو شکر می کنمدخترم زمانی که ۶ سالش بود یک کیست توی انگشتش به وجود ...

مشکل پسر من هم انگشتشه ، ی بند انگشتش قطع  شده من خیلی امید دارم چون بچه س انگشتش رشد کنه و ناخنش هم دربیاد ، خیلی دل شکسته م ، هر دعا و نذری ک بگید انجام دادم فقط منتظر معجزه م