2777
2789

آدمي هست تو زندگيتون با اينكه خيلي وقته همه چيز بينتون تموم شده نتونستم باشيد فراموشش كنيد ؟؟حتي اگه شما يا اون ازدواج كرده باشيد؟!

يه دوست پسر داشتم كه هميشه تو قلبمه خيلي بهم بد كرد خيانت كرد بهم با روانم بازي كرد ولي هميشه تو قلبمه هميشه يه جور ديگه بوده برام ...!

يه چند ماهي بود كه فراموشش كرده بودم تازگيا فهميدم زن گرفته خيلي دلم گرفت عكس دستاشونو ديدم كه با حلقه هاشون عكس انداختن اصلا خود به خود دوباره يادش افتادم 

بعضي روزا حس ميكنم شايد تا آخر عمرم بايد اين ادمو دوست داشته باشم 

ديروز تو محل كارم همكارم از همون عطري و زده بود كه اون هميشه ميزد اصلا كل ديروز اون بو اذيتم ميكرد اصلا مگه ميشه نه بوش نه خودش هيچوقت يادم نميره!

از يه طرفم ناراحتم سر اينكه با اون همه خيانت و اذيتايي كه به من كرد خيلي راحت رفته زن گرفته واقعا عدالت خدا كجاست؟؟

يعني تا آخر عمر بايد اين ادم تو ذهن من باشع؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سری ادماهستن هیچوق فراموش نمیشن من تارویکه بمیرمم نمیتونم همسرمو فراموش کنم وتااخرعمرم بایاداون زندگی میکنم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

نامزد سابقم سال ۸۵ از هم جدا شدیم ،،،یک سال بعدش من با شوهرم ازدواج کردم،،،،، ولی هیچوقت نامزد سابقم رو فراموش نمیکنم حرفایی که بهم زد جاهایی که با هم میرفتیم و کارایی که میکرد

هیچوقت فراموش نخواهد شد به قول یکی از کاربرا فقط کمرنگ شده 

ولی بعضی وقتا از اعماق وجودم دلتنگ ش میشم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

عشق اول یاد آدم نمیره معمولا...من ۱۴ سالگی از یکی خوشم اومد الان ۲۲ سال میگذره هنوزم نتونستم فراموشش کنم...ن اینکه مدام بفکر باشما ن فقط هنوزم جایگاه ویژه ای داره تو قلبم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
هیچوقت فراموش نخواهد شد به قول یکی از کاربرا فقط کمرنگ شده ولی بعضی وقتا از اعماق وجودم دلتنگ ش میشم

خيلي بده اون دلتنگي 

كاش زن نداشت حداقل خيال ميكردم شايد اونم گاهي دلتنگم ميشه...

یه سری ادماهستن هیچوق فراموش نمیشن من تارویکه بمیرمم نمیتونم همسرمو فراموش کنم وتااخرعمرم بایاداون ز ...

مگ کجاس

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

خودت تو ذهنت بولدش کردی گلم 

موقع رل بودن باهاش مگ از خدا نظر خواستید ک برا فراموش کردنش عدالت خدا رو نقض میکنی😐🤦🏻‍♀️

من با یکی رل بودم مدت زیادی بعدم دیدم کلی مشگل داریم بخاطر همون مشکلات دو روزه فراموشش کردم آنقدر خوبی هاشو تو ذهنت پر رنگ کردی ک بدی هاشو نمی‌بینی

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚