2777
2789
عنوان

بارداری دوقلویی و تهوع شدید😢

228 بازدید | 20 پست

سلام دوستان،کسی دوقلو باردار بوده؟تهوع شما تا چند هفتگی ادامه داشت؟؟من ۱۲هفته هستم چرا این ویار لعنتی کم نمیشه،هر ۳/۴روز یکبار سرُم میزنم ولی فایده ای نداره

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

هر چیزی که فکرشو بکنین من امتحان کردم،سیرابی خوردم،اندانسترون خوردم،امپول دمیترون زدم،دیمن خوردم ولی نهایت نصف روز حالم خوب بوده،نصف شب هم تهوع بیدارم میکنه

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

سلام نه من دوقلو نداشتم ولی تجربه من اینه که دوره اش باید سپری بشه خودش تموم میشه میشه لطفا دعاکنی من ۲قلوبارداربشم؟

من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نه من دوقلو نداشتم ولی تجربه من اینه که دوره اش باید سپری بشه خودش تموم میشه میشه لطفا دعاکنی م ...

هر روز من یکسال میگذره،صبح از شدت تهوع بیدار میشم تاااا شب،،،عزیزم از خدای مهربون میخوام خدا بهت دوقلو بهت بده ویارت هم کم باشه

هر روز من یکسال میگذره،صبح از شدت تهوع بیدار میشم تاااا شب،،،عزیزم از خدای مهربون میخوام خدا بهت دوق ...

عزیزم ♥️ممنون ان شاالله شماهم این دوران رو به سلامتی سپری کنی و نی نی هاتو سالم بغلت بگیری وهمه این روزا یادت بره منم با تمام وجود درکت میکنم سر پسرمم من مثل شمابودم تا هفته ۲۴ که دبگه یهویی خوب شد نگران نباش برای شماهم تموم میشه من هر راه حلی که بلد بودم دیدم خودت امتحان کردی برای همین چیزی نگفتم فقط میتوتم بگم صبرکن

من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
عزیزم ♥️ممنون ان شاالله شماهم این دوران رو به سلامتی سپری کنی و نی نی هاتو سالم بغلت بگیری وهمه این ...

ممنون عزیزم،من برعکس شما سر پسرم باردار بودم ۱۰هفته یهو ویارم قطع شد،طی ۱ماه ۴کیلو کم کرده بودم و ویارم طوری بود که هر نیم ۱ساعت معده م پس میزد،۱ماه و نیم رو سخت گذروندم ولی تموم شد اما اینبار ادامه دار شده

منم بارداری هام تا۲۰ هفته کلا تهوع بی میلی شدید بهدهمه چی داشنم وزن نمیگرفتم.بچه هامم ریز.البته است ...

چقدر سخت گذشت بهت،من دارم تموم میشم بس که معده م همه چی رو پس زده،ببخشید یه سوال داشتم،شروع چهارماهگی از اول هفته ۱۳میشه درسته؟؟

چقدر سخت گذشت بهت،من دارم تموم میشم بس که معده م همه چی رو پس زده،ببخشید یه سوال داشتم،شروع چهارماهگ ...

واقعا سخت بود من کلا ارزوی مرگ. میکردم ولی ۲۰هفته خوب میشوم ولی از گوشت بدم میومد مرغم فقط با رب انار میخوردم خوراک من واقعا داغون بود از۲۰ هفته ام معده م درد میگرفت.سوزش شروع میشد.والی اخر.یه جدول توی نت هم هست بزنی میاره ماه هارو ولی گمونم از۱۳ هفته و چند روز ابتدای ۴ماهگی

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
چقدر سخت گذشت بهت،من دارم تموم میشم بس که معده م همه چی رو پس زده،ببخشید یه سوال داشتم،شروع چهارماهگ ...

گلم خیییییلی کم چیز بخور

در این حد نمیری😁

نگران نباش من ک خودم حدودای هفته 15و16خوووب خوب شدم 

بارداری دو قلویی همینه باید تحمل کنی.من یادمه انقدر حالم بد بود کلا یادم رفته بود تهوع نداشتن چه شکلی هست.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

من تا روز زایمان حالم بود حالت تهوع و استفراغ شدید داشتم تمام گلوم خون میومد هیچ وقت خوب نشدم تا لحظه ای ک دخترم‌دنیا‌اومد من حالم بد بود من هر روز مردم و زنده شدم وای باز یادم اومد 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
گلم خیییییلی کم چیز بخوردر این حد نمیری😁نگران نباش من ک خودم حدودای هفته 15و16خوووب خوب شدم

اصن نمیدونم به کدوم ساز معده برقصم,خوش به حالت خوب شدی

قرص تهوع نمیدن مگه دوست من فک کنم دمیترون میخورد

چرا میدن معمولا ولی رو من جواب نیست،روح و روانمو داغون کرده،گریه میکنم بس که خسته شدم