2777
2789

خدا شاهده دختره تو آزمایشگاه محل کارش پاشنه سوزنی پوشیده بود😀 

من نمیتونم مدت طولانی با کفش پاشنه بلند 🤧😭

یعنی رستوران هم دعوت بشم باید دم رستورانپ جای پارک باشه 

با کفش تخت هم رانندگی میکنم  

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

اینا از عمرشون بخاطر جلب توجه کم میکنن... چند سال دیگه که نتونستن راه برن حتی متوجه اشتباهش ون میشن

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نمیتونم بپوشم پام پیچ میخوره😂

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

وای اصلا خیلی سخته نمیشه منم همینم ، توی عروسی اینایی هم که میپوشن به زور تحمل میکنن ، توی محل کار هم شاید دوست دارن و عادت دارن یا اینکه برای جلب توجهه 🤷🏻 ولی خدایی رانندگی سخته اون پاشنه گیر می‌کنه زیر پدالا 

آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

اینا از عمرشون بخاطر جلب توجه کم میکنن... چند سال دیگه که نتونستن راه برن حتی متوجه اشتباهش ون میشن

قدیمیا زنای کلاسیک اینقدر پاشنه دار میپوشیدن 

اینقدر ضرر داره؟

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
من راحتی خودم و به همه چی ترجیح میدم رستورانم با کتونی میرم دوستام میگن خیلی گشادی 😂

آفرین دقیقا ولی راحتی ادم از همه چیز اولیتش بیشتره والا 

آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

قدیمیا زنای کلاسیک اینقدر پاشنه دار میپوشیدن اینقدر ضرر داره؟

بله 

کمر درد 

پا درد 

تغیر شکل پا  و انگشتان 

به شدت مشکل ایجاد می‌کنه برای آینده به خصوص 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

وای اصلا خیلی سخته نمیشه منم همینم ، توی عروسی اینایی هم که میپوشن به زور تحمل میکنن ، توی محل کار ه ...

بخدا تو مترو هم دیدم پاشون 

خیلی توانایی میخواد بعد واقعا هم راحت دیدم راه میرن

بله کمر درد پا درد تغیر شکل پا و انگشتان به شدت مشکل ایجاد می‌کنه برای آینده به خصوص

نمیدونستم 

باید پس بیخیال بشم 😆

وای اصلا خیلی سخته نمیشه منم همینم ، توی عروسی اینایی هم که میپوشن به زور تحمل میکنن ، توی محل کار ه ...

من تو عروسی آخر شب یه مجلسی راحت میبرم عوض میکنم یعنی تا ته مجلس دووم نمیارم

بخدا تو مترو هم دیدم پاشون خیلی توانایی میخواد بعد واقعا هم راحت دیدم راه میرن

آره بابا حتی این فیلما هم که میپوشن من میگم چطوری میشه ، ولی خب عادت کردن دیگه 🤷🏻 

من راحتی خودم و به همه چی ترجیح میدم رستورانم با کتونی میرم دوستام میگن خیلی گشادی 😂

کتونی خوب خیلی خوبه ولی واقعا پاشنه سوزنی لعنتی یه جذابیت دیگه ای داره مخصوصا اگر تو محیط مناسب پوشیده بشه