2777
2789

پدر و مادر شوهرم فوت شدن یه خواهر شوهر مجرد دارم که با ما تو یه ساختمونه .این دختر هر اتیشی بود انداخت تو زندگی من شوهرم به خاطر این خانوم زندگی و روزگار منو سیاه کرد .هر مشکلی براش پیش بیاد باید شوهر من بدوه جلو .حالا این خانم وقتی ما یه جایی بریم ناله و نفرین میکنه پشت سرمون جوری که اون مسافرت زهر میشه برامون اما خودش هر جایی بخواد بره خونه خواهرش خرید یا هر چیزی کوچکترین تعارفی نمیکنه حتی نمیگه کجا میرم .انقدری ناراحتم که حد نداره .خوشیهای منو زهر کرد اما خودش پی خوشیش هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما باید یقه همسرت رو بگیری که اجازه داده خواهرش تا این حد آرامش زندگیش رو بهم بزنه 

چه شما جایی بری چه خواهرهمسرت دلیلی نداره بهم جواب پس بدید واز هم توقع داشته باشید

کاری هم اگه باشه خب کی از برادر نزدیکتر، اونم وقتی پدر نیست وفوت شده 

برادرش هستتوقع داری پشتش رو خالی کنه

برادرش درست

اما چرا خواهرشوهر باعث دعوا داداش و‌زنش میشه

نمیگه داداشم گناه داره من خواهرش هستم بزار خوشبختی شون ببینم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر