2777
2789

خودت بیست گرفتی یا بهت 20 داد

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۹/۷۵ولی بیست رد کرد

دوست داشته 20 کامل بشی

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید

حلال حروم و انصاف حالیشه

اونی که اینگونه است نمره بی‌جا هم به کسی نمی‌ده و مو رو از ماست بیرون می‌کشه!

متاسفانه تو محیط آموزشی ما طرف بی‌مسئولیت‌تر باشه و با لودگی و بدون یاد دادن و تکلیف و کار خواستن کارش رو پیش ببره و آخر هم با یک جزوه که از روش امتحان می‌گیره و نمره قبولی به همه می‌ده؛ سر و ته ترم رو جمع کنه از اونی که تا مطمئن نشه طرف یادگیری درستی داره نمره قبولی نمی‌ده بیشتر ازش استقبال می‌شه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اونی که اینگونه است نمره بی‌جا هم به کسی نمی‌ده و مو رو از ماست بیرون می‌کشه!متاسفانه تو محیط آموزشی ...

پارسال یه معلم ریاضی داشتیم یبار یا دوبار بیشتر امتحان نگرفت

درس دادنش همه ش اینجوری بود که میگفت بنویسید...

انگار املا می‌نوشتیم.

من که هیچی از ریاضی یاد نگرفتم سر کلاس هم نرفتم،راستش هیچکس ازش خوشش نمی اومد،میگفتن بی سواده.

پارسال یه معلم ریاضی داشتیم،هر جلسه امتحان میگرفت،تدریس خیلی سخت انجام می‌داد و نمره هم نمی‌داد.

ولی میدونی چیه،اونقدر سخت درس میداد که دانش آموز واسه یاد گرفتن کتاب درسی باید می اومد باهاش کلاس بگیره.

خلاصه بگم که معلم با انصاف هم آرزوست...

فقط یه معلم خوب تو دبیرستان دیدم اونم معلم زیستی بود که حتی تو دوران کرونا،هیچ کدوم از کلاساش ضبط شده نبود‌

روزی ۶ ساعت،۳ بار یه درس تکراری رو درس میداد،بدون اینکه کلاس اول رو ضبط کنه و واسه بقیه کلاس ها بفرسته‌.

هر فصل امتحان میگرفت،با دقت تصحیح میکرد و با انصاف نمره میداد.

همیشه میگفت سخت ترین بخش معلم بودن نمره دادنه...