2777
2789
عنوان

درآستانه بیست و سه سالگی و دندان مصنوعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 122 پست

کاش فقر و نداری فقط به اندازه ایمپلنت دندون بود نه اندازه پول یه جوراب

خیلیا هستن تو فقر مطلق زندگی میکنن برای پول یه جوراب خودشونو به آب و آتیش میزنن بتونن یه جوراب بخرن تازه اگه بتونن این ماه بخرن اگه نتونن که ماه دیگه می افته خریدشون 

واقعا سلامتی بزرگ ترین نعمته منم درد لگن دارم بیست و دو سالمه انقد دردش شدیده که نمیتونم از جام پاشم 

اگه پول داشتم میرفتم دکتر ببینم درد و مرضم چیه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
هزینه‌های درمان داره روز به روز بالاتر میرن دارو و... دندانپزشکی هم کلا با بیمه محسوب نمیشه این مملک ...

اره واقعا برا مصنوعی ۱۵تومن جدا از هزینه کشیدن میگیره 🥲

تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امان از این اهکی خواهرمو زنداداشم مدرشون دراومد از دستش اشکال نداره گلم فعلا بزار بعدا کار میکنی ایپ ...

اصلا خیلی افتضاحه میریزن قشنگ خودشون 

جالبه همشونم ۴ریشه دارن اما ب درد نمیخورن 

واقعا سخته خیلی سخته

من خواستم دندون جلومو روکش کنم دکتر نصفش کرده این چنوقت انقد اذیت بودم ولی دیگه برام مهم نیست 😀حتی عفونت هم کرد فقط راحتیه خودم مهمه 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

کاش فقر و نداری فقط به اندازه ایمپلنت دندون بود نه اندازه پول یه جورابخیلیا هستن تو فقر مطلق زندگی م ...

خیلی بده 

بخدا یک ماهه میخوام برم خرید نتونستم 

پول دندونم بعد چندماه تونستم بااین گرونیا جور کنم 

هنوز کلی هم کم و کسر دارم

کم خونی دارم میگن اجیل و حبوبات و اینا بخور خب باید پول باشه اجیل قیمت خون ادمه 

از کجا بیارم 

اره واقعا برا مصنوعی ۱۵تومن جدا از هزینه کشیدن میگیره 🥲

چون فقط شعار میدن 

شعار 

بفکر مردم نیستن 

مردم سرشونو بخوره 

بیچاره بیمارا 

دندانپزشکی هم دقیقا خیلی رشته حساسیه چون زیبایی مهمه جدای اون عفونت دندان و... هم هست 

اما هیچکدوم تعرفه بیمه ندارن 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من خواستم دندون جلومو روکش کنم دکتر نصفش کرده این چنوقت انقد اذیت بودم ولی دیگه برام مهم نیست 😀حتی ...

🥲اره خب ولی برامن شبا اصلا نمیتونم بخوابم 

بدنم سیستم ایمنیش ضعیفه زودم عفونت میگیرم واقعا داغونم 

کاش فقر و نداری فقط به اندازه ایمپلنت دندون بود نه اندازه پول یه جورابخیلیا هستن تو فقر مطلق زندگی م ...

خب حداقل یبار میرفتی میفهمیدی دلیلش چیه 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

چون فقط شعار میدن شعار بفکر مردم نیستن مردم سرشونو بخوره بیچاره بیمارا دندانپزشکی هم دقیقا خیلی رشته ...

رفتم پیش متخصص گفت بیست میلیون 😐

رفتم پیش یکی دیگه آشنا بود لااقل گفت ۱۵اونم طلا فروختم بخدا 

بااین سن خیلی بده دندون مصنوعی بزاری