2777
2789
عنوان

به این پسر بله میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 62 پست
از چه نظر بنظرتون موقعیتم بهتر ؟

عزیزم‌موقعیت خانوادگی موقعیت مالی خانوادت موقعیت تحصیلیت.با کسی که اعتمادبنفس کمی داره وارد رابطه نشو چون این حتی تو کارشم تاثیر میزاره.میگی که اگه به مشکل مالی بخوره همه چیزو ول میکنه خب پسفردا تو زندگی به همچین موقعیتی بخورید هم عشق و علاقش یادش میره.من خودم با کسی رفتم تو رابطه که میگفتم رو دستش عاشق نیست و همونطور موند.اما کنارش جنم زیادی داشت اعتمادبنفس زیادی داشت رابطه اجتماعی بالایی داشت سطح خانوادش پایینتر از من بود اما چنان زرنگ و بااخلاق بود به قدری سختکوش بود و واسه هدفاش میجنگید که الان تو فامیل زبانزده.درسته اینکه یه ادم عاشقت باشه خیلی حس خوبیه اما با چیزایی که شما گفتی مثله یه بچه باید به ایشون اموزش بدی همه چیزو باید بهش بگی و اینو درنظر بگیر ۲۸سال اخلاقش این بوده اینجوری زندگی کرده عوض که نمیشه اما شاید بشه تغییر کمی کنه که اینم سالها زبان میبره.بنظرمن شخصیت قوی ای نداره واسه همین من ردش میکنم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
عزیزم‌موقعیت خانوادگی موقعیت مالی خانوادت موقعیت تحصیلیت.با کسی که اعتمادبنفس کمی داره وارد رابطه نش ...

آفرین دقیقا اینطوری هست ... مشاور می‌گفت تغیر پذیره 

نمیدونم والا

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه آدم چشم گوش بسته وارد ازدواج بشه و یه همچین قراردادی رو امضا کنه بعدا متوجه بشه که اشتباه کرده ...

من نگفتم چشم و گوشش بسته بوده.

گفتم در مورد اینکه چه درآمدی داری و عدد و آمار نپرسیده.

آدم با کمی دقت و توجه خودش متوجه می‌شه با چه شرایطی قراره روبرو بشه.

صحبت اینه که اون طرف چه متمول باشه و چه تنگدست وقتی مدام درحال برانداز کردن مال و منالش باشند؛  بهش این پیام منتقل می‌شه که اون رو برای تامین مالی می‌خواهند که اصلا موضوع خوشایند و اخلاقی‌ای نیست!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
عصبی بشه فقط داد میزنه... عصبانیتش فقط وقتایی هست که من باهاش سرد بشم وگرنه اشتباهی بکنم میگه قربونت ...

شخصیت وابسته اینم ی دلیل دیگه واسه ردش احساس میکنم موردتون اختلالات روانی دارن.حتما با ی روانشناس یا مشاور صحبت کن و رفتاراشو کامل بگو

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
شخصیت وابسته اینم ی دلیل دیگه واسه ردش احساس میکنم موردتون اختلالات روانی دارن.حتما با ی روانشناس یا ...

صحبت کردیم چیزی نگفت مشاور 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بنظرم خواهرشون فقط ساده لوح بوده ایشون چون آقا هست جبهه گرفتهوگرنه این آقا خودش توضیح داده همه رو بر ...

نه عزیزم هیچ زنی ساده لوح نیست خیالت راحت  اگر هم به کم قانع بشه شرایط بهترش رو نداشته

عمه منم نمیدونه شوهرش چقدر درمیاره ،چون براش مهم نیست همیشه خدا حسابش پر پول بوده ،هر موقع سال بری خونشون از انواع مغزیجات تا شیرینی و باقوا و بقیه چیزا هست

هر چندوقت یکبار لباساشونو میبخشن که جا برای لباس جدید باشه ،معلومه ادم‌دیگه نمیپرسه

نه عزیزم هیچ زنی ساده لوح نیست خیالت راحت اگر هم به کم قانع بشه شرایط بهترش رو نداشتهعمه منم نمیدون ...

ما هم یه فامیل داریم خانمه از هیچ‌کار شوهرش خبر نداره ...

ولی بازم با این که تعریف کردید میگم اون آدم ساده لوح هست ؛ باید افسار زندگی دستت باشه ... همه چی که خرج کردن نیست 

صحبت کردیم چیزی نگفت مشاور

ببین خودت باید تصمیم بگیری.ببین دوسش داری علاقت چقدره بهش اگه چندوقت بعد موقعیت خیلی بهتری برات پیش بیاد پشیمون نمیشی

ببین خودت باید تصمیم بگیری.ببین دوسش داری علاقت چقدره بهش اگه چندوقت بعد موقعیت خیلی بهتری برات پیش ...

بنظرت دیگه از کجا میشه فهمید شخصیت محکمی نداره؟ 

می‌خوام صد درصد بهم ثابت بشه 

ما هم یه فامیل داریم خانمه از هیچ‌کار شوهرش خبر نداره ...ولی بازم با این که تعریف کردید میگم اون آدم ...

اگر شوهر خوبی داشتی ،هیچوقت این ریسک نکن که افسار زندگی رو بگیری دستت ،این فشار برای ما زیاده

مامان من از ریز و درشت ،کارای بزرگ کوچیک هر چی فکرش بکنی خودش رئیس بوده و انجام داده ،نهایتش چیشد خیلی پیر و شکسته و عصبی 

عمه من برعکس انگار زن ۳۰ ساله است

نظر منه ،اگر مردت ،آدم امنیه و رفتاراش مطمئنه ،افسار زندگی رو بده بهش و فقط لذت ببر از زندگیت 

بنظرت دیگه از کجا میشه فهمید شخصیت محکمی نداره؟ می‌خوام صد درصد بهم ثابت بشه

نمیدونم عزیزم.منکه طبق چیزایی که گفتی این حدسو زدم شما میشناسیدشون خودت دقیق شو تو کاراش و به حست اطمینان کن دختر عاقلی هستی بهترین تصمیمو بگیر

اگر شوهر خوبی داشتی ،هیچوقت این ریسک نکن که افسار زندگی رو بگیری دستت ،این فشار برای ما زیادهمامان م ...

منظورم این نبود 

مصلا ببین زن و شوهر هردو باید در جریان بشی اگر پولی قرض داده میشه یا گرفته میشه 

باید در جریان باشند در ماه چقدر قسط داده میشه 

چقدر درمان بدهی دارن طلب دارن 

چقدر وام گرفته میشه 

و...

نمیدونم عزیزم.منکه طبق چیزایی که گفتی این حدسو زدم شما میشناسیدشون خودت دقیق شو تو کاراش و به حست اط ...

از کجا فهمیدی عاقلم ؟

منظورم این نبود مصلا ببین زن و شوهر هردو باید در جریان بشی اگر پولی قرض داده میشه یا گرفته میشه باید ...

اینا رو همه خبر دارن خب

منظور من چیزای دیگه بود ،مثلا مامانم حتی سر ساختمونم خودش میرفت ،کارگرا و بنا هماهنگ میکرد ،سر پول چک و چونه میزد ،دنبال چک و سفته و ..... خلاصه دیگه تو هیچ مسیری نذاشت بابام تنها بره🤭😂

اینا رو همه خبر دارن خبمنظور من چیزای دیگه بود ،مثلا مامانم حتی سر ساختمونم خودش میرفت ،کارگرا و بنا ...

اوه نه منظور من تا این حد نبود 😂