2777
2789
عنوان

به این پسر بله میگید

398 بازدید | 62 پست

چهره :

پوست خیلی سفید چشمای سبز روشن ریش و ابرو وموهای بور و قهوه ای روشن یکم موهاش خالی شده از پشت قد بلند اندام متوسط

وضعیت مالی :

یه ماشین ۲۰۷ مدل پایین یه زمین یک میلیاردی طلا : ۲۰۰ میلیون پس انداز: ۳۰۰ میلیون درآمد: ماهی ۱۵ تا ۲۰ شغل: ازاد

اخلاق : دست و دلبازخانواده دوست همیشه پشتتون هست همیشه ازتون تعریف می‌کنه و عاشق چهره و اندامتونه محبت زبونی زیاد ورویایی یکم متعصب ولی بهتون فشار نمیاره اگر از چیزی بدش بیاد هم با محبت و منطق زیاد میگه مثلا میگه روسری این مدلی می‌بندی چقدر ماه میشی یا وقتی حجاب بکنی خیلییییی قربون صدقه می‌ره به شدت مهربون حرف گوش کن یکمممم مزودجوش اعتماد به نفسش پایینه

مشکل مالی براش پیش بیاد کلا همه چیز زندگیشون فراموش می‌کنه

وقتی قهر بکنید داغون میشه طوری که حتی توان نداره بیاد برای آشتی کلا افسرده میشه اهل تلاش و کار فراوان منطقی هم هست به شدت هم احساساتی و عاشقانه رفتار می‌کنه ولی رفتار های رایج رو نداره مثلاکادوهای خوب بلد نیست بگیره چطوری حمایت و محبت کنه با حرفاش بلد نیست و همه چیزو باید توضیح بدید

خانواده: از نظر مالی و فرهنگی پایین تر از خودتون هستن

شرایط خودم :

دانشجوی مهندسی هستم

ورزشکارم و مربی ورزش

قدم متوسط رو به بلند

پوست گندمی چشمهای درشت و تیره ابروهای پهن و پر و مشکی ؛ موهای کرلی پر کلاغی ؛ اندام تو پر ساعت شنی

وضع مالی خانوادم هم متوسط رو به عالی هست

بعدا هم شاغل میشم

من ۲۲ ایشون ۲۸ سالشه

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بله

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

نه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه

دلیلتون

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

خواهرم بیش از بیست ساله ازدواج کرده و هنوز در مورد اینکه درآمد شوهرش چقدره یک بار سوال نکرده اما شما ظاهراً آمار تعداد تخم‌مرغ‌های یخچال خواستگارتون رو هم دارید!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
خواهرم بیش از بیست ساله ازدواج کرده و هنوز در مورد اینکه درآمد شوهرش چقدره یک بار سوال نکرده اما شما ...

من درباره چنین چیزی از شما سوال کردم یا نظر خواستم دوست عزیزم؟! 

امکان داره این شخص فامیل باشه آشنا باشه برادر دوستم باشه یا هرمسی که بشه این اطلاعات رو داشت 

دلیل حرفتون رو متوجه نمیشم.

دلیلتون

چون موقعیت خودت از اون‌خیلی بهترهو سنت جوریه که خیلی موقعیتای بهتری برات پیش میاد

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
شاید به شما نمیگهعزیز من

نخیر. می‌شناسمش.

اصلا حرفشم پیش نمی‌کشه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

قبوله

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

دوسش داری؟ شرایطش ک خوبه

اخلاق هاش خوبه؟

میشه با کسی که همه چیزو باید براش توضیح داد اینکه چطوری باید باهام رفتار کنی توضیح بدی زندگی کرد ؟

یا اینکه اگر قهر بکنید اونقدری افسرده میشه که عرضه آشتی هم ندارن ؟