2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گوشتای یخچالمو برداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 3449 بازدید | 176 پست
اوه چه طاقت فرسا!!

نمیدونم شما متاهلی یانه همسرت شرایط اول زندگی چجور بوده ولی برای منی که برای ذره ذره این زندگی تلاش کردم تا به اینجا رسیدیم که از دید خیلیا زندگی مرفهی دارم .این جمله مال پسرش یه فحش محسوب میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقصیر مادرشوهره که از باشعوری به شما گفته برداشتم که ناراحتنشیوگرنه مال پسرش بوده

کجا زندگی میکنی که هنوز زنی که پول بیاره تو خونه ندیدی؟!

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒☬𝓘 𝓪𝓶 𝓷𝓸𝓽☬༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

چقدر عجیبید یعنی هرکی هرچی مال بچه اش بود باید بیاد بی اجازه برداره عاشق منطقتونم در ضمن وقتی دو نفر ازدواج میکنن مال اون مال این نداره 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

عزیزم حق داری اونم اگه مشکل مالی نداره بهت ه عوضشو پس بده 

کارگر براهردو تون کارمیکنه یا فقط خونه ی مادرشوهرت هست؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
پس اینارو قبول دارید، اگه ایطنوزه شاید اگا انقد حصیص نبودید حرفاتون ابن نبود شایدم به خاطر اوضاع اقت ...

انشاالله گیر یه خانواده ای افکار عقب افتاده ای بشی که مثل خودت فکر میکنن حریم خصوصیتو بگیرن ازت زندگیتو جهنم کنن تا دفع دیگه نیای الکی چرندیات ببافی ،کارما وجود داره😁

دوباره بخون کامنتتو بعد تومار بنویس عزیزمبرعکس از بس باشعور بوده لطف کرده

از بیشعوریش بوده نه لطف

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من واسه عروسیم النگو فروختم پول گوسفند قربونی رو دادم ولی اون فقط از سی کیلو،نیم کیلو بهم داد

واسه زایمانم گوسفند کوچیکی خیریدیم،سه کیلو بهش داده بود همسرم ولی اون رفتنی در یخچال رو باز کرد چند بسته بیشتر از سهمش بدون اجازه ی من برداشت

حتما فکر میکنن خونه ی پسرشون هست و اختیار دارن،چی بگم

والا من هرچی دمادرشوهر دیدم زیرعروسم جمع کرده عروسم مث دخترشمن چرا بوم شوهرم بده کلید خونه شو به مام ...

نه فکر کنم شما هنوز ازدواج نکردید یا نامزدی یا هم مادر شوهر نداری غیر از این سه تا گزینه ای نیس یا هم تازه عروسی کردی منم تا چند ماه بعد عروسیم مثل تو فکر می کردم ولی دیدم مادرشوهر مادر نمیشه هیچوقت

منم یکبار مرغ خریده بودم تو فریزر مادرشوهر گذاشتم تا بریم خونه خودمون ببرم مهمان اومد براش همه رو درست کرد ب منم نگفت موقع زفتن تو فریزر نگاه مردم دیدم مرغام نیس گفتم مادر مرغا کجان گفت همینا بود ک خوردین 🤣 گفتم نوش جونتون 

فقط پاک کردن وبسته بندی ش بهم سخت اومد 

وگرنه چ اشکال داره مال پسرشه نوش جون خودش و مهمانا

مینیمال 
مال و اموال پسر متعلق ب زن و بچه هاشه ن مادرش

خب آفرین مشکل همین‌جاست که شما اینطوری فک میکنی 

مال و اموال پسر مال خوده پسره نه زن!

و مادر خیلی نزدیکتره به پسر تا زن

بخواین نخواین همینه 

تقصیر مادرشوهره که از باشعوری به شما گفته برداشتم که ناراحتنشیوگرنه مال پسرش بوده

مال پسرش؟پس استارتر برگ چغندره؟بحث مرغ نبستا اين ك بگه خونه پسرمه بي اجازه بياد سر يخچالش درسته؟؟

مال و اموال پسر متعلق ب زن و بچه هاشه ن مادرش

نه از نظر ایشون زن حمالی بیش نیست واسه پسرشه و لطف‌کرده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫